Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Dámske topánky Melissa a Zaxy – láska na prvé obutie?

Datum: 20.03.2018

Myslíte si, že Brazílčania sú dobrí akurát tak v „dílovaní“ drog a obchodovaní na čiernom trhu? Mýlite sa, vedia to naozaj dobre aj s topánkami. Obuv Melissa a dámske topánky Zaxy sú toho jasným dôkazom.

Kritériá, podľa ktorých si vyberáme topánky, sa výrazne líšia od typu človeka. V zásade môžeme ľudí rozdeliť na dva typy – takých, ktorí topánky absolútne neriešia, jednoducho prídu do obchodu a vyberú si prvé lacné topánky, na ktoré narazia. Potom je tu druhá skupina ľudí, ktorí topánky riešia, každý v inej miere. Táto skupina je pochopiteľne väčšia, väčšine z nás záleží na tom, ako vyzeráme, iným slovom, snažíme sa obliekať tak, aby sme vyzerali čo najlepšie. A topánky v tom hrajú výraznú rolu. Podľa čoho však topánky vyberáme? Hlavným faktorom je pre mnohých ľudí dizajn, čo je veľmi subjektívna vec, všetkým nám ale záleží na komforte chodenia v danej obuvi, odolnosti, ale aj modernosti a celkovej štýlovosti. Nájsť topánky na leto, ktoré by spĺňali všetky kritériá, je často nadľudský výkon. Ale žiadny strach, sú tu dámske topánky Melissa a plastové topánky Zaxy!

Brazílska kvalita a technológie

Keď sa povie brazílske topánky, mnoho ľudí zostane skeptických – budú tie topánky kvalitné? A módne? Môžeme vás ubezpečiť, že rozhodne áno! Plastové dámske topánky Melissa sú vyrobené z revolučného materiálu Melflex, ktorý má značka Melissa patentovaný. Vedzte teda, že sa nejedná o žiadny plast, z ktorého vo vedľajšej továrni vyrábajú plastové pištole, práve naopak, práve špeciálny plast zabezpečuje Melissa obuvi tak dobrú schopnosť prispôsobiť sa nohe a umožniť tak mimoriadne komfortné chodenie za každých okolností. A čo dámske topánky Zaxy? Značka Zaxy je dcérskou značkou firmy Melissa, zdieľajú tak rovnaké technológie, ale s jedným rozdielom – obuv Zaxy je o niečo lacnejšia, napríklad také baleríny Zaxy. Nech si už vyberiete plastové topánky Zaxy alebo produkt, ktorý patrí pod dámske topánky Melissa, jedno je isté – za svoje peniaze dostanete exkluzívne a revolučné topánky, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári pri každom obutí!

Čítané: 3955 x