Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Kde hľadať ubytovanie na Máchovom jazere

Datum: 24.07.2014

Možno aj vy patríte medzi tých Slovákov, ktorí si zamilovali Máchovo jazero v Českej republike. My tam jazdíme s rodinou už piaty rok. Ide o skutočne magický kraj, ktorý sľubuje množstvo nezabudnuteľných okamihov a disponuje nejednou VIP atrakciou. Keď ho raz okúsite, zamilujete si ho na celý život.  

Pre viac i menej náročných

Každý si tu vyberie to práve orechové pre seba a svoju rodinu. Tí náročnejší majú k dispozícii hviezdičkové hotely, súkromné rezidencie a penzióny. Na svoje si však prídu aj menej nároční dovolenkári. Prenocovať môžu v kempoch, na chatách, chalupách alebo v bungalovoch priamo pri jazere. Ceny i typy ubytovania sú rôzne, takže si budete mať skutočne z čoho vyberať. Naša rodinka volí zväčša štandardné chatové ubytovanie. Máchovo jazero tak pre nás sľubuje nielen dobrodružstvo, ale aj tradičný komfort, na ktorý sme zvyknutí. Pri jazere natrafíte na viacero pláží, ktoré Vám poskytnú súkromie, no aj veľa možností vyžitia, ako napr. vodné bicyklovanie, windsurfing, plážový volejbal, tobogany, lezenie v korunách stromov alebo paintball. K dispozícii sú i prezliekarne, úschovne batožiny a bicyklov, sprchy či slušné toalety. Okrem atraktívnej turistiky a cykloturistiky stojí za navštívenie aj aquapark Staré Splavy alebo Česká Lípa, kde sa vybláznia najmä tí najmenší. Jazerný lanový park Sloup alebo Hamr Vám tiež pripravia deň plný nových zážitkov. Romantici by si určite nemali nechať ujsť plavbu po Máchovom jazere, ktorá ukáže celú jeho krásu. Pre každého člena rodiny tu čaká namiešaný odvar zábavy presne podľa jeho chuti.

Dovolenka na dosah ruky

Táto atraktívna oblasť nie je ďaleko, môžete sem preto cestovať i s menšími deťmi, ale tiež so zvieracími miláčikmi. Stáva sa tak dostupnejšia ako Chorvátsko a sami uvidíte, že táto dovolenka Vás vyjde skutočne lacno. Pokiaľ si nepotrpíte na luxus. V tom prípade vyberajte len tie TOP ponuky. Ja a moja rodina môžeme toto miesto len odporučiť. Vždy si v predstihu klikneme na internet a rezervujeme si našu obľúbenú chatu na webe ubytovani-machovo-jezero.com. Výhodou tohto serveru je maximum objektívnych informácií, pravidelná aktualizácia, znalosť miestneho prostredia a pod. Pokiaľ ste tu ešte neboli, tak si preštudujte o tomto mieste máličko viac, pretože za to určite stojí. Nemali by ste sa sem vybrať iba tak bezhlavo. Zorganizujte si to a vychutnávajte si všetky skvelé ponuky.

Ak dovolenka s deťmi v ČR, tak pri Máchovom jazere. To je náš tip na príjemne strávené leto s rodinou, ak si chcete užiť kúpanie, opaľovanie a iné letné radovánky do sýtosti. Zbaľte sa a vyrazte na cestu za dobrodružstvom a nezabudnuteľnými zážitkami.   

 

Foto: ceres.sk

Čítané: 4514 x