Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Prečo práve MBA štúdium?

Datum: 06.04.2015

Vzdelávanie predstavuje v 21. storočí jeden z najdôležitejších faktorov zvyšovania produktivity a konkurencieschopnosti organizácie, pričom zamestnávatelia majú čoraz viac vyššie nároky na svojich zamestnancov. Prečo? V dnešnej dobe je nutné mať na pracovisku kvalifikovaných zamestnancov, ktorí vedia predať nové znalosti a majú dostatočné schopnosti a vedomosti vykonávať svoju prácu na profesionálnej úrovni.

Ako teda zvýšiť svoje šance na trhu práce a získať prácu snov? Je naozaj výhodne investovať do vášho vzdelania? Určite si aj vy lámete hlavu nad tým, ako presvedčiť vášho potencionálneho zamestnávateľa, že práve vy ste tým človekom, ktorého hľadá. Máme pre vás odpoveď. Čo tak MBA titul?

Cambridge Business School je prestížna škola, ktorá poskytuje kvalitné manažérske vzdelanie na rôznych úrovniach – MBA (Master of Business Administration), BBA (Bachelor od Business Administration) a LLM (Master of Laws) . Veľkou výhodou je najmä to, že vzdelávanie sa uskutočňuje dištančnou formou – kombinácia online štúdia s výukovými seminármi. MBA štúdium je časovo aj finančne dostupné pre každého študenta – približne 89.000,- Kč (3.250 eur), pričom podanie prihlášiek je bezplatné. Uchádzač si môže prispôsobiť výuku podľa svojich časových možností. V priebehu štúdia môžu študenti konzultovať so skúsenými lektormi - telefonicky, emailom alebo osobne. Výsledkom vzdelávania na Cambridge Business School sú praktické rady, návody a postupy, ako byť v práci úspešný, vzdelaný a efektívny. Cieľom týchto kurzov je poskytnúť študentom teoretické, no najmä praktické schopnosti, ktoré sú nevyhnutné v manažérskych profesiách.  

Prečo práve manažérska funkcia?

Pracovná náplň manažéra môže byť rozdielna podľa toho, na akej úrovni organizačnej štruktúry podniku sa vyskytuje. Manažérske funkcie sa najčastejšie odvíjajú od potreby dosiahnuť stanovené podnikateľské ciele.

Byť manažérom nie je vždy jednoduché. Jeho úlohou je predovšetkým vedieť využiť dostupné zdroje (materiálne, finančné, technologické, ľudské) na získanie vytýčených cieľov podniku. Správny manažér by mal okrem iného vedieť podporiť a motivovať svojich zamestnancov. Mal by myslieť konštruktívne, nestresovať seba a ani svoje okolie. Dôležité je, aby vedel ovládať svoje emócie, a to všetko bez ohľadu, v akom obore pracuje.  Všetky zručnosti, skúsenosti no aj postupy, ako tieto zdroje správne a výhodne využiť sa študenti naučia práve na Cambridge Business School.

Veď práve prostredníctvom vzdelávania sa môžu naučiť rôzne triky, ako zvládnuť množstvo nepredvídateľných i neľahkých situácií. 

Foto: David Castillo Dominici / freedigitalphotos.net

Čítané: 5538 x