Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Bratislava

Datum: 24.07.2015

Bratislava nieje len naše hlavné mesto a dobrá príležitosť na získanie slušne platenej práce pre ľudí zo zvyšku Slovenska. Je to aj možnosť kde môžete stráviť veľa príjemných pracovných i voľnočasových chvíľ plných relaxu a pohody.

Hotel Bratislava

V Bratislave je veľmi veľa možností kde sa môžete ubytovať, ale...

Len si to predstavte, prídete do Bratislavy a čaká na vás prvotriedne ubytovanie v srdci historickej Bratislavy v prestížnom hoteli Radisson Blu. Už pri vstupe si všimnete luxusu, ktorý vás obklopuje. Veď kto by nechcel 24h servis na izbe. Tu budete mať dostatok servisu aj luxusu. Pre tých čo majú radi trošku vzrušenia z hry tu nájdete kasíno priamo v hoteli.

V hoteli si aj pracovití ľudia nájdu to čo hľadajú. Flexibilné konferenčné miestnosti poskytujú kapacitu od 6 až do 1000 ľudí, ktoré sú vhodné aj pre veľké firmy. 

Svadby v Bratislave v hoteli Radisson Blu

Svadba je výnimočný okamih v živote každej ženy. Mnohé dievčatá o svadbe snívajú od ranného detstva, že príde ich vysnívaný princ a vyslobodí ich z komnaty. Padne prvý bozk, ktorý zastaví čas a ostane to takto nádherné navždy. Majú naplánované všetky detaili. Milé dámy splňte si svoj sen a príďte do Radisson Blu Carlton Hotel kde vaša svadba bude nezabudnuteľná aj vďaka personálu a nádhernému prostrediu.

 

 

Kultúra v Bratislave

Naše hlavné mesto dýcha kultúrou a luxom kam vaše oči dohliadnu. Bola by škoda nevidieť aspoň časť zaujímavých miest:

Dóm Svätého Martina - Katedrála svätého Martina.

Csákyho Kaštieľ – Okolo roku 1902 ho dal postaviť ako svoje letné sídlo gróf Eugen Csaki.

Bratislavský hrad – Je pýchou hlavného mesta, postavený vysoko na skale nad riekou Dunaj.

Slovenské národné divadlo – v roku 1920 bolo postavené SND. Tam sa odohrávajú všetky významné a nádherné predstavenia.

Slovenská Národná Galéria – Inštitúcia, ktorá prezentuje kultúrne dedičstvo vo všetkých výtvarných disciplínach. Patrí k architektonicky najkrajším budovám v meste.

Čítané: 3456 x