Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Investujte do svojho profesionálneho rastu, investujte do titulu MBA

Datum: 14.12.2015

Každoročne sa na tuzemskom pracovnom trhu objaví desaťtisíce nových absolventov vysokých škôl. Potenciálni zamestnávatelia preferujú vysokoškolsky vzdelaných pracovníkov, no kladú dôraz na praktické schopnosti a zručnosti. Väčšinou absolventi bakalárskych a magisterských odborov nemajú dostatočnú prax, a preto sa veľa z nich rozhoduje pre investíciu do profesionálneho štúdia MBA. V nasledujúcich riadkoch vám o štúdiu prezradíme viac informácií.

 

Skratka MBA znamená Master of Business Administration, čo by sa dalo voľne preložiť ako magisterský titul v podnikovom hospodárstve. Vzdelávacie inštitúcie zameriavajú titul MBA aj na ďalšie oblasti - corporate management, ekonomika, financie, zdravotníctvo, investície, inovácie, obchod a verejná správa. Akreditáciu k výučbe českým a slovenským školám dávajú zahraničné univerzity, a preto je štúdium MBA platené.

Prax je číslo jedna

 

Profesijný titul MBA kladie dôraz predovšetkým na praktické schopnosti, lebo práve praktickosť človeka je v zamestnaní najdôležitejšia. Prestížny titul MBA ponúka česká vzdelávacia inštitúcia European School of Business & Management (ESBM), ktorá vychádza z dlhoročných skúseností prestížnych zahraničných univerzít a Oxfordského systému výučby.

 

Vyučovanie prebieha prostredníctvom internetu v kombinácii s interaktívnou výučbou vo forme workshopov. Prepracovaný systém bude úplne vyhovovať aj časovo vyťaženým jedincom, ktorí chcú aj cez svoju pracovnú vyťaženosť mať v mene titul MBA. Dĺžka štúdia je len jeden rok, ktorý sa rozdeľuje na tri základné bloky - základný, špecializovaný a voliteľný. Štúdium je zakončené vypracovaním záverečnej práce.

 

Hoci štúdium MBA prebieha v českom jazyku, je prispôsobené aj slovenským študentom. Českí a slovenskí študenti vypracúvajú seminárne práce a záverečnú prácu v materskom jazyku. Myslite na svoju budúcnosť a začnite študovať.

 

FOTO:  © aletia2011 / Dollar Photo Club


Čítané: 5495 x