Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ako sa naučiť plynule hovoriť anglicky?

Datum: 02.06.2016

V súčasnej dobe je znalosť cudzieho jazyka veľmi cenná, pretože otvára bránu do sveta lepšie platených pracovných príležitostí. Zároveň vám uľahčí cestovanie do zahraničia, či už súkromne alebo pracovne. No dorozumievať sa s cudzincami "rukami a nohami", ako sa ľudovo hovorí, nie je to pravé orechové. A navyše by ste pred potenciálnym obchodným partnerom nepôsobili profesionálne, ak by ste mu predviedli skomolenú angličtinu. Individuálny kurz, ktorý ponúka jazyková inštitúcia ENGLISHstay, vás rozhovorí.

Nekonečné učenie gramatiky, slovíčok a fráz sa stane minulosťou, pretože k plynulému rozprávaniu vám bifľovanie teórie rozhodne nepomôže. Ako efektívna sa ukázala komunikácia s rodeným hovorcom. A na tomto poznatku postavila jazyková škola ENGLISHstay svoje týždenné pobytové kurzy angličtiny v Českej republike. V rámci jedného týždňa budete intenzívne komunikovať anglicky nielen so samotným lektorom, ale aj s ostatnými účastníkmi kurzu. Zbúrate komunikačnú bariéru.

Intenzívna komunikácia s rodeným hovorcom

Vo svojej podstate nie je až tak dôležitá téma rozhovoru. Ale dôležité je, že komunikujete. Od rodeného hovorca si môžete osvojiť anglický prízvuk a naučiť sa bežne používané frázy. V rámci týždenného pobytu v Českej republike budete konverzovať viac ako 70 hodín v angličtine. A nespornou výhodou je, že kurzy nie sú vekovo obmedzené. Či už je vám 20 rokov, alebo 50 rokov, stále máte priestor na rozvíjanie sa.

Každý deň budete počúvať britský, austrálsky, írsky či americký dôraz, pričom po vycestovaní do zahraničia už vám také prízvuky neprídu divné a nezrozumiteľné.

Ak sa chcete prihlásiť na intenzívne kurzy angličtiny s rodeným hovorcom, pozrite sa na webovú stránku www.englishstay.cz, kde nájdete viac podrobnejších informácií. Konečne sa naučíte plynule hovoriť anglickým jazykom a pri cestovaní už nebude jazyk žiadna prekážka.

 

Autorské právo: umbertoleporini / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 4287 x