Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Sexi rozlúčka so slobodou

Datum: 22.01.2017

Plánujete sa aj vy navždy zbaviť označenia starý mládenec a už čoskoro poviete áno svojej terajšej priateľke? Alebo sa tento krok chystá podujať váš najlepší kamarát? Potom si musíte naplánovať, tak ako je to už zvykom, tradičnú rozlúčku so slobodou, na ktorej to s vašimi priateľmi poriadne roztočíte. Neodmysliteľnou súčasťou rozlúčok so slobodou je okrem dobrej nálady a alkoholu aj prítomnosť minimálne jednej sexi dámy, ktorá sa postará o momenty vášne pre vás, no najmä pre vašich priateľov.

Posledná búrlivá noc v živote budúceho ženáča

Pri rozlúčke so slobodou si treba uvedomiť, že ide o poslednú búrlivú noc, kedy je ženáč slobodný a ničím neviazaný. Nemyslíme tým hneď využiť príležitosť podviesť priateľku, ale skutočne sa odviazať, prípadne si trošku pošpásovať. A to ide aj bez sexu ako takého. Ten môže byť prenechaný napríklad single priateľom ženícha. Aj preto je rozlúčka so slobodou tradíciou, ktorá predchádza každej jednej svadbe. Je len na vás, pre akú formu rozlúčky so slobodou sa rozhodnete vy.

Čo sa stane na rozlúčke so slobodou, tam aj ostane

V prípade rozlúčky sa musia dodržať určité pravidlá. Tým najzákladnejším je nehovoriť o tom, čo sa na rozlúčke stalo. Jednoducho, všetko zostane na danom mieste a detaily sa zásadne nerozoberajú. Veď vypijú sa litre alkoholu a vtedy, navyše s prítomnosťou žien, sa môže stať naozaj čokoľvek. Mladý pán by si mal avšak aj napriek tomu zachovať určitú dôstojnosť a vybúriť sa posledný krát v určitých hraniciach.

Rozlúčka na priváte

Ak aj vy plánujete svoju rozlúčku so slobodou, prípadne chystáte prekvapenie pre vášho kamaráta, mali by ste myslieť naozaj na všetko a pripraviť takú rozlúčku ako sa patrí. Zožeňte si preto priestor vyhradený len a len pre vás. Napríklad chatu, celý byt, prípadne sa rozlúčka môže konať aj na priváte, teda v podniku, v ktorom sa primárne poskytujú erotické služby. Na takomto mieste bude všetko pohromade – teda nielen priestor na zábavu a alkohol, ale aj dámy na malé erotické hrátky.

Pred párty v súkromí nezabúdajte zohnať spoločníčku

Pred rozlúčkou so slobodou na chatách či bytoch treba viac rozvinúť svoj organizačný talent. Teda zabezpečiť nielen hostí, ale aj niečo pod zub, alkohol a určite aj tzv. polnočné prekvapenie. A to sexy dámu, ktorá budúcemu ženáčovi poskytne poslednú možnosť pozrieť sa na jeho zvádzanie cudzou ženou. Tá je však ale k dispozícií aj všetkým ostatným účastníkom. Myslíte si, že nájsť spoločníčku na rozlúčku bude problém? Absolútne žiaden. Stačí len navštíviť erotický portál s ponukou sexi dám a privátov a vybrať si z desiatok žien jednu, ktorá sa vám bude zdať byť najsympatickejšia a najvhodnejšia na danú rozlúčku. Následne jej stačí napísať, zavolať, dohodnúť detaily a tešiť sa na čas, kedy dorazí na vašu predsvadobnú chlapskú párty.

Čítané: 4212 x