Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Uspokojte partnera ako bohyňa a váš sexuálny život sa razom zlepší!

Datum: 19.12.2017

Súhra ženy a muža je veľmi dôležitá. Muž ocení na svojej žene toleranciu, talent na varenie dobrých jedál, zmysel pre humor, jej krásu a spoločné témy na rozhovor. Aby však všetky tieto veci mohol chlap oceniť je potrebné pestovať aj vzájomný vzťah v spálni a nezabúdať na sexuálny život. Ako teda uspokojiť muža, aby so svojou polovičkou mali dlhý a šťastný život?


Sex nie je len aktom určeným na plodenie detí. Sex je hra, môže byť zábava, pre niekoho hobby – no najmä je to prostriedok upevnenia vzťahu, lásky, vášne. Vyžaduje si dávku fantázie, kreativity, otvorenosti, vynaliezavosti a uvoľnenia. Sex je najkrajší, keď partneri k sebe niečo cítia, keď je medzi nimi chémia a vášeň. Vrcholom je, keď medzi nimi prevláda láska. Ak však dvaja došli k sexu náhodou alebo zo spontánnej vášne, je dobré vedieť pár pravidiel.

Vedieť intuitívne vycítiť, čo ten druhý chce

Muži milujú, ak majú možnosť vyskúšať niečo, po čom veľmi dlho túžili. Zbožňujú milenky, ktoré sú ochotné plniť ich tajné priania. Niektorí prekvapia a vyžadujú menšiu dávku agresie, páči sa im hrešenie a dokonca fackanie. V danom okamihu to môže prekvapiť, no pokiaľ sa nezájde za hranicu, môže daná aktivita počas sexu veľmi príjemne prekvapiť.

Znie to ako úlet, no vždy je lepšie skúsiť niečo nové a radšej zistiť, či sa to chlapovi páči alebo nie, ako ležať ako kus nehybného dreva, spoliehať sa na klasického misionára alebo – čo je horšie – byť opitá a nudná.

Muži milujú orálny sex

Je to niečo, čo by si mala vedieť užívať aj žena a malo by ju tešiť uspokojenie muža. Nie je nič horšie ako žena, ktorá ide uspokojiť muža ústami len z donútenia alebo s nechuťou. žena by na takýto akt mala byť pripravená a do ničoho sa nenútiť. Aby si to správne užili obaja z partnerov.

Muži milujú, keď ich ženy vnímajú, keď dokážu vycítiť ich túžby. Vedieť reagovať na každý mužov pohyb, či vzdych. V sexe je krásne to, že určitým spôsobom zabudnete aj na seba a sústredíte sa na partnera. Zároveň však viete dať najavo aj svoje túžby, viete ukázať a naznačiť čo chcete, aby ste sa naladili na rovnakú vlnu vzrušenia a dosiahli ste obaja plnohodnotný orgazmus.

Predohra je zdĺhavá a nudná zbytočnosť?

Nie vždy je to tak. Ak máte obaja chuť na milovanie, no nie ste správne sexuálne naladení, predohra je to správne riešenie. Niektorí muži majú radi, ak im partnerka predstaví striptíz alebo dráždivý tanec ukončený pohybmi v jeho lone. Tieto aktivity podčiarkne správny výber spodnej bielizne, ktorá len naštartuje jeho fantázie. Správne zvolené doplnky, perlový náhrdelník, či vysoké podpätky sú len čerešničkou na torte.

Nie každá je však pripravená robiť podobné veci. Na správne naštartovanie niekedy stačí pár horúcich bozkov a dotykov na tých správnych miestach. Ak k vzrušeniu nedochádza ani u jedného z partnerov, netreba zúfať. Nemusí to automaticky znamenať, že ma ten druhý nepriťahuje sexuálne alebo ma nedokáže vzrušiť. Aj na takéto situácie existujú riešenia.

Pre mužov sú dostupné rôzne lieky na podporu potencie, ktoré dokážu pozitívne naladiť na sexuálne aktivity. Pomáhajú k zlepšeniu erekcie a výkonnosti pri sexe. Ide o liečivá, tzv. generiká, ktoré obsahujú účinnú látku pôsobiacu do 10 minút. Mnohé z nich mužom umožnia mať opakovaný pohlavný styk niekoľkokrát za sebou.

Naopak, ak trpíte opačným problémom, ktorým je príliš rýchla ejakulácia, aj na tento problém existujú riešenia. Na trhu si môžete vybrať aj z liečiv na oddialenie vyvrcholenia. Nielenže budete mať uspokojivý pohlavný styk, ale váš sexuálny život bude obnovený a obohatený. Tieto problémy sú riešiteľné ako u mužov, tak aj u žien. Pre nich existuje taktiež rada liečiv, ktoré umožnia obnovenie ich sexuálneho života, či dosiahnutie plnohodnotného orgazmu.

Starajte sa o svoje sexuálny život tak isto, ako sa staráte o všetky oblasti svojho života. U oboch pohlaví by mal byť sexuálny život naplnený, mal by nám prinášať radosť, uspokojenie a uvoľnenie. Pri sexe a po dosiahnutí orgazmu sa nám uvoľnia svaly, vylúčia do tela endorfíny, cítime sa šťastnejší, spokojnejší a nálada sa nám zlepší. Máme pocit, že sme sa zbavili ťarchy sveta aspoň čiastočne. Prečo sa teda o to nezačať starať?

Prečo by sme si nemali pestovať zdravý sexuálny život, tak ako si pestujeme kvetiny v obývačke? Polievame ich, hnojíme, presádzame, ak už nie sú spokojné na jedno mieste a tešíme sa keď kvitnú a sú zdravé. Starajme sa o svoje sexuálny život, starajme sa o sexuálny život nášho partnera a naučme sa, ako uspokojiť jeho a zároveň seba.


Čítané: 12625 x