Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Vyskúšali ste už jediné legálne slovenské online kasíno?

Datum: 25.06.2018

Online automaty, poker, ruleta a iné hazardné hry sa stávajú čoraz populárnejšími, málokto však vie, že na Slovensku máme len jedno jediné legálne online kasíno, ktoré prevádzkuje spoločnosť Tipos. A veru, stojí zato!

Množstvo priaznivcov hazardných hier neustále narastá a nie je na tom vôbec nič zlé. Mnoho ľudí si stále myslí, že hazardné hry hrajú iba rôzni závislí ľudia, ktorí pri nich prichádzajú o celé majetky. To však nie je pravda, prídavné meno hazardný v tomto prípade hovorí len jedno – jedná sa o hry, pri ktorých niečo riskujete. V prípade hazardných hier sú to peniaze. V tom spočíva celé vzrušenie, ktoré hazardné hry prinášajú. Pri bežných hrách, kedy nemôžete prísť o žiadne peniaze, často motivácia vyhrať nie je taká silná. Hazardné hry prinášajú možnosť prehry a straty peňazí, zároveň však môžete peniaze aj vyhrať. Vedzte, že v mnohých prípadoch sú to skutočne zaujímavé sumy. Chodiť do kamenných kasín už dnes nie je také populárne ako v minulosti, k slovu sa tak dostávajú online kasína. Jediné oficiálne a legálne slovenské online kasíno je od spoločnosti Tipos.

Mnohé hry, bezpečie a výhody

Tipos si dal záležať a priniesol online automatové hry od najlepších providerov, ktoré stoja zato. Navyše, tieto automatové hry si môžete vyskúšať zahrať aj zadarmo. Nie je to však len o automatoch, online kasíno Tipos prináša aj mnohé iné populárne kasínové hry ako poker, ruletu, blakjack... Na svoje si tu príde skutočne každý. Samozrejmosťou sú aj rôzne možnosti online tipovania, ktorými je spoločnosť Tipos známa. Vyskúšať môžete mnohé lotérie, tipovanie športových zápasov, ale aj online žreby. Pre hráčov si Tipos pripravil mnohé výhody a bonusy, 10 eur pre každého nového hráča, ale aj Extra bonus až do výšky 350 eur na prvý vklad a mnohé iné bonusy, ktorých výška sa môže vyšplhať až do päťmiestnych súm. Výhodou toho, že sa jedná a plne legálne kasíno od Tiposu, je bezpečnosť. Či už záruka fair-play hier, ale aj bezpečné transakcie peňazí s podporou mnohých možností prevodu. Tak nečakajte a vyskúšajte si jediné legálne slovenské online kasíno aj vy!

Čítané: 4417 x