Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Veríte v lásku cez internet? Ak áno, určite by ste mali poznať tieto pravidlá

Datum: 15.07.2014

Internet je najmodernejším a najrýchlejším prostriedkom zoznámenia sa s osobami opačného pohlavia. A hlavne najjednoduchším. Skutočne dobrý katalóg firiem ponúka aj odkazy na kvalitné zoznamky. Nechajte si pri výbere záležať a informujte sa, akí ľudia sem chodia. 

Ak sa chcete zoznámiť a spoznať lásku svojho života, nemusíte nikam chodiť, stačí zapnúť PC a možno to vyjde. A aj keď sú niektorí voči tomuto modernému fenoménu skeptickí a preferujú radšej istotu tvárou v tvár, mnoho párov sa zoznámilo práve touto cestou a fungujú dodnes.

 

Samozrejme, láska cez internet má aj svoje negatíva, a preto Vám prinášame pár rád, ako byť pri zoznamovaní úspešní a nenechať sa oklamať.

1. Nenaleťte profilom plných samochvály, skutočne zaujímaví ľudia si nepotrebujú nič dokazovať, vo svojom profile majú len málo informácií a ich fotoalbumy nie sú preplnené fotografiami. Inzeráty, z ktorých zaváňa dokonalosť, sú podozrivé.

Pokračovanie článku pod reklamou

2. Ak sa aj k Vám dostala klamlivá informácia, že internetové zoznamky a chaty sú len pre mladých, ste na omyle. Na veku predsa nezáleží, dôležité je, ako sa cítite a čo hľadáte.  

3. Dajte si pozor, koho profil si prezeráte! Na internetových zoznamkách platí, že nielen vy vidíte, kto si prezeral Váš profil, ale aj oni vidia, kto si pozeral ten ich.

4. Ak oslovená osoba neodpíše, radšej hľadajte ďalej. Zobrať iniciatívu do svojich rúk a napísať prvý je super, avšak, ak sa nedočkáte odozvy, nesnažte sa toho ignoranta ďalej kontaktovať. Tým, že Vám neodpísal, dal jasne najavo, že nemá záujem.

5. Neodkladajte prvé stretnutie. Síce ide o internetovú zoznamku, to ale neznamená, že sa nikdy nestretnete. Ak to bude pravá láska, určite budete chcieť svoj vzťah posunúť ďalej. A aj keď je internet skvelým spôsobom na hľadanie partnera, skutočne ho spoznáte, až keď sa s ním stretnete naživo. Pokiaľ chcete urobiť dojem a máte na to, tak Vám môže poslúžiť aj autobazár na kontakt.sk. Nevyťahujte sa však priveľmi, pretože buď opačné pohlavie odradíte, alebo sa na Vás bude lepiť iba preto, aby Vás využilo. 

6. Nemajte strach z nervozity. Je to prirodzené. Aj keď ste ho už videli stokrát, ale len na fotkách, osobné stretnutie je niečo úplne iné.

Nuž, držíme Vám palce, hlavu hore a uvidíte, že všetko dobre dopadne.

Zdroj: diva.sk

Foto: korsettkollektiv.com

Čítané: 4679 x