Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Tvorba eshopov na objednávku

Datum: 21.07.2014

Ak si chcete založiť internetový obchod, ktory ma mať funkcie presne podľa Vašej špecifikácie pozrite si prosím moju ponuku. Tvorba eshopov na mieru je moja hlavná činnosť,venujem sa jej niekoľko rokov. Váš obchod bude obsahovať všetky základné vlastnosti, ktoré eshop ma mať ( košík, registrácia, kategórie, produkty, objednávky ) a viem ho doplniť o nahrávanie tovaru od dodávateľa, prepojiť ho s účtovníckym programom, vytvoriť automatické procesy, prepojiť eshop s kuriérom alebo bankou alebo o inú špecifickú funkčnosť.

Základnú verziu eshopu môžete mať za 330 eur. Už s týmto systémom môžte predávať, no ako náhle Vám začnú pribúdať zákazníci a objednávky, zistíte čo treba vylepšiť a ako ho ďalej rozvíjať. Konečné náklady na eshop môžu byť v konečnom dôsledku aj tisíce eur. Ide v podstate o systematický proces zlepšovania. U mňa máte výhodou v tom, že si kupujete len to čo skutočne v danom momente potrebuje. 

Eshop je po dokončení optimalizovaní pre vyhľadávače - teda obsahuje aj SEO - pekné linky, ma vyplnené nadpisy a titulky a popisy. Dôležité je tiež aby bol naplnený tovarom s kvalitným popisom, tak aby eshop ponúkal dobrý obsah. 

Najlepšie bude ak mi na začiatku zašlete www adresy internetových obchodov, ktoré sa Vám páčia s popisom, prečo sa Vám páčia a čo by mal vedieť robiť ten Váš vlastný eshop. Na základe toho pripravím pracovnú verziu, ktorú si viete pozrieť a odskúšať. Následne mi zašlete pripomienky, ktoré zapracujem. Opäť si eshop pozriete a zašlete mi pripomienky a takto postupujeme, kým nebude eshop podľa Vašich predstáv. Tvorba eshopu v jednoduchšej verzii môže trvať okolo troch týždňov. Veci môžme priebežne komunikovať telefonicky, v prípade potreby sa osobne stretnúť. 

Prečo si kúpiť eshop urobený na mieru?

1. Máte tam to, čo potrebujete - eshop obsahuje všetko, čo si poviete a bude fungovať tak ako to Vám vyhovuje. Samozrejme to záleží aj od ceny, ale aj v základnej verzii je obchod pripravený na mieru, len obsahuje menej funkcii. Systém je prehľadný a priamočiary, neobsahuje nič navyše.

 

2. Minimum technických problémov - systém spravujem ja, inštalujem ja. Ak sa objaví problém riešim ho ja. A ak vyberieme dobrý webhosting, bude to fungovať korektne.   

 

3. Dá sa rozšíriť o čokoľvek - ak chcete mať úspešný eshop potrebujete s ním pracovať. Určite nebude postačovať to čo urobíme na začiatku. Až čas a zákazníci ukážu, čo tam treba doplniť. V prípade, že kupujete systém na mieru to nie je problém. Vieme tam doplniť čokoľvek.   

 

4. Prestashop, joomla a podobné - ak to s podnikaním cez Internet myslíte vážne, určite by som neodporúčal takéto open-source, všeobecné riešenie. Vždy sa tam objavujú rôzne záludnosti, ktoré Vám neumožňujú ísť naplno. Máte tam veľa funkcii, ktoré nevyužijete a absentujú také, ktoré budete potrebovať. A najhoršie na nich je to, že sa veľmi ťažko modifikujú

 

Čítané: 4451 x