Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Tvorba www stránky s IToffice. Všetko rýchlo, kvalitne a lacno!

Datum: 20.01.2015

Internet je technológiou jednak súčasnosti, ako aj budúcnosti. Tí, čo túto oblasť podceňujú, môžu zaznamenať neskôr problémy so svojím zviditeľnením sa a prerazením na trhu. Konkurencia nikdy nespí. Zaspať dobu v tomto smere vôbec neodporúčame. Mať vlastnú www stránku sa vyplatí.

 

Dnešná doba však čoraz častejšie prináša obavy z toho, či bude možné si ju dovoliť pri dnešnom trende neustáleho zvyšovania cien za služby podobného charakteru. Každá www stránka znamená dostupnosť bez obmedzení pre všetkých návštevníkov a užívateľov internetu. Je to efektívny nástroj konkurencieschopnosti a komparácie samotných cien.

Chcete viac? Spoľahnite sa v tomto smere na odborný tím a tvorcu www stránok, s ktorým získate ešte dačo navyše. IToffice je pripravený aj vám ponúknuť neobmedzený webhosting a doménu úplne ZADARMO po celú dobu nájmu. Pravidelná úprava „www“ stránky podľa svojich požiadaviek a na mieru, pravidelný servis a technická podpora sú samozrejmosťou. Riadna záloha dát www stránky, vždy keď nastane nepredvídateľná situácia. Okrem toho aj neobmedzený počet e-mailových adries.

Tvorba profesionálnych www stránok, Blog, Webvizitka komplet so všetkým už od 90 € bez DPH? Je to možné s IToffice. Využite aj vy najlepšiu cenu vrátane webdesignu a SEO optimalizácie na mieru. Dohodnite si konzultáciu ohľadne základných úkonov so všetkým, čo je potrebné pre efektívne a správne spustenie vášho webu.

Prenájom www stránky je ďalšou možnosťou, ktorú môžete využiť v rámci našich poskytovaných služieb. Výhodný prenájom web stránky za bezkonkurečnú cenu iba 23 € bez dph. Navyše aj neobmedzený webhosting a doménu po celý čas nájmu úplne ZADARMO. Zároveň aj výhody, ktoré by ste získali pri vytvorení vlastnej www stránky. V rámci prenájmu stránky ju budete mať za výhodnejších finančných možností.

Vaša www stránka môže byť vytvorená aj inak.  IToffice vám garantuje rýchle, kvalitné a cenovo dostupné  zaobstaranie vašej novej, či prvej www stránky. Spoľahnite sa na vedomosti a skúsenosti. Zverte svoje požiadavky, predstavy a plány nám a ostatné už príde samo. Posuňte sa aj vy vpred v oblasti tvorby www stránok a so všetkým, čo s tým súvisí už dnes. Ak máte záujem, sme tu pre vás.

 

© autor JURAJ JG 12 / 2014

Čítané: 4233 x