Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Slovenská vlajka – symbol nášho štátu, ktorý by nemal chýbať ani vám!

Datum: 25.11.2015

Túžite po vlajke vášho obľúbeného štátu? Alebo si chcete spestriť kanceláriu pravou slovenskou vlajkou, ktorá vynikne a očarí vašich klientov? Veľkú si malú? Vyšívanú alebo z odolného materiálu do každého počasia? Na výber máte z viacerých možností ...

Najvyhľadávanejšia vlajka – jednoznačne slovenská

Slovenská vlajka je u nás pochopiteľne jednou z tých najvyhľadávanejších, veď sa niet čomu čudovať. Je zložená z troch farieb – biela, modrá a červená. Pred niekoľkými rokmi bola však bielo-červená, a to mnoho ľudí asi ani netušilo. No v roku 1848 bola zložená práve z týchto troch spomínaných farieb, ktoré sa na vlajke zachovali až do dnes. V roku 1920 bola prijatá vlajka  Československa, ktorá sa behom nasledujúcich rokov mierne menila. Dnes sa však môžeme pýšiť nádhernou a pomerne i pestrofarebnou slovenskou vlajkou, ktorá je súčasťou mnohých kancelárií, škôl či úradov.

Kvalitné prevedenie, široký výber

Pokiaľ aj vy hľadáte kvalitnú a prvotriednu vlajku, ktorá splní i  vaše najtajnejšie túžby, určite sa obráťte na spoločnosť Vlajky.EU s.r.o. , ktorá ponúka vlajky predaj. Štátne vlajky sú vyrobené z kvalitného materiálu a špeciálnej štruktúry, ktorá zaručuje perfektný vzhľad a životnosť i niekoľko rokov. Materiál - PES tkanina, ktorá sa predovšetkým používa pri objednávkach na zákazky, je určená do veterného prostredia, takže pokiaľ chcete mať vlajku umiestnenú pri vstupe do budovy či jednoducho v exteriéry, žiadny problém! Materiál je odolný a je určený i do extrémnych podmienok! Samozrejme, že si môžete vybrať aj tie, ktoré sú určené práve do interiéru, pričom na výber máte z viacerých veľkostí: 30 x 45, 60 x 90, 100 x 150 či 150 x 225, a to je už dosť slušný výber, čo poviete?

Vyberte si i vy vlajku z kvalitného, pevného a lesklého materiálu, ktorý vynikne a očarí naozaj každého. Na výber máte i samolepky, mini vlajočky či štátne vlajky, ktoré si môžete prišiť na odev!

 

Obrázok: vlajky.eu

Čítané: 4539 x