Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Stieracie žreby online sú čoraz populárnejšie

Datum: 25.04.2016

V súčasnej dobe stále viac ľudí skúša svoje šťastie v stieracích žreboch, ktoré zdobia výkladné skrine takmer každej trafiky. Nie nadarmo sa hovorí, že kto nehrá, nevyhrá. Stačí, aby pri vás stála Šťastena, a potom do vášho vrecka nejaké to euro navyše určite spadne. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, kde kúpiť stieracie žreby „novej generácie".

Už sme naznačili, že stieracie žreby ponúka takmer každá trafika. No chodiť do mesta kvôli žrebu sa chce len málokomu, a preto vznikol internetový portál zameraný na online žreby. Princíp fungovania je úplne jednoduchý a online stieracie žreby si dokáže kúpiť aj úplný laik.

Ako sa stierajú losy online?

Všetko funguje úplne rovnako ako klasické stieracie žreby s tým rozdielom, že sa všetko odohráva v internetovom prostredí. Prostredníctvom špecializovaného portálu si vyberiete stierací žreb s maximálnou výhrou 25 000 € až 100 000 €. Čím vyššia je maximálna výhra na žrebe, tým drahší je žreb. Ako to funguje? Vyberiete si napríklad los s maximálnou výhrou 30 0000 €. Potom sa vám zobrazí niekoľko rôznych losov, pričom záleží len na vás, ktorý si vyberiete.

Akonáhle si zvolíte konkrétny žreb, stačí naň kliknúť a zobrazia sa vám ďalšie inštrukcie pre jeho zakúpenie. Záverom pošlete textovú SMS s príslušným kódom na uvedené číslo a, samozrejme, si žreb zotrete. Ak sa na vás šťastie usmeje a zobrazia sa vám po zotretí tri rovnaké hodnoty (napríklad 20 €), potom vyhrávate 20 €.

Stieracie žreby môžu byť rovnako ako veľa internetových hier návykové, ale nemusia predstavovať zlú vec. Hranie hier je vzrušujúce, no musíte poznať svoje hranice.

Kde hrať stieracie žreby online?

Internetové prostredie registruje nespočetné množstvo webových stránok, ktoré ponúkajú možnosť zakúpenia virtuálnych stieracích žrebov. Veľkej popularite sa teší moderný a dynamický server MOBILOS.sk, ktorý má dokonca vlastnú aplikáciu pre zariadenia s Androidom a iOSom.

Keď si stiahnete aplikáciu do mobilného telefónu, bude hranie stieracích žrebov oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Ak budete mať šťastie, môžete vyhrať až 100 000 €. Nespornou výhodou je, že každý žreb, ktorý si vyberiete, vás drží naďalej v hre. Ak vám totiž výherné žreby online neprinesú okamžitý zisk, postupujete do pravidelného týždenného žrebovania o 250 €. V ponuke sú rôzne žreby. Ak si zakúpite žreb v hodnote 0,50 € hráte o maximálnu výhru 25 000 €, žreb za 2 € ukrýva v sebe až 40 000 €. Ponuka je skutočne pestrá.

Ak pravidelne čítate príbehy ľudí, na ktorých sa usmialo šťastie, pretože vyhrali nemalé čiastky v stieracích žreboch, nechajte sa inšpirovať. Vy sa tiež môžete objaviť na listine výhercov a zároveň sa môžete stať inšpiráciou pre ostatných. Stieracie losy online sú jednoduchý spôsob, ako zažiť vzrušenie a adrenalín.

Čítané: 4234 x