Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Podporte svoj predaj vlastnou mobilnou aplikáciou

Datum: 23.09.2016

Podnikáte v obchode a zdá sa vám, že váš biznis sa nejako zasekol? Tržby, obrat, marža, zisk – toto všetko sú kľúčové ukazovatele vášho úspechu a predsa práve oni veľmi zaostávajú za vašimi plánmi? Je tu jednoduché riešenie ako efektívne podporiť rast vášho podnikania vytvorením vlastnej mobilnej aplikácie.

 

Možno si vravíte, že mobilné aplikácie nie sú nič pre vás a že sú vhodné nanajvýš tak pre nejaké IT firmy. Omyl! Dnes už niet podnikania, hoc aj malého a miestneho, ktoré by ste nemohli podporiť správnym využitím mobilných zariadení a mobilných inovácií. Tvorba a vývoj mobilných aplikácií prináša nové rozmery cesty propagácie a efektívnej práce s vašimi zákazníkmi či klientmi. 
V tomto článku si na praktickom príklade ukážeme ako môže vlastná mobilná aplikácia pomôcť a podporiť vaše podnikanie. Predstavte si, že prevádzkujete fitnes centrum so stabilnou klientelou avšak chcete zvýšiť návštevnosť a tým aj svoje tržby. Okrem toho, že si u vás ľudia môžu zacvičiť samozrejme predávate aj výživové doplnky, gainery, iontové nápoje, CBD, či iné výživové produkty. Navyše ponúkate tiež príjemnú saunu a v priľahlom priestore má vaša obchodná partnerka menší salón krásy. Teraz vám ukážeme aké ohromné možnosti pri podpore vášho biznisu ponúka mobilná aplikácia.
1. Zmeňte príležitostných návštevníkov na pravidelných – Navštevujú vás ľudia, ktorí k vám prídu raz a potom sa mesiac neukážu? Pokiaľ by si stiahli vašu mobilnú appku, ľahko by ste z nich urobili pravidelných návštevníkov. Ponúknite im zľavu, ktorá sa zobrazí len im osobne priamo na ich mobile . Takáto pozornosť istotne nezostane z ich strany nepovšimnutá.
2. Predávate proteíny ale zdá sa vám, že predaj je slabý – do vašej mobilnej aplikácie môžeme pridať malý eshop s vašimi produktmi. Vaši pravidelní návštevníci si tak budú objednávať všetko priamo od vás a nie z internetu.
3. Ukážte čo všetko ponúkate – ste si istí, že všetci vaši návštevnici skutočne vedia, čo všetko im viete ponúknuť? Vedia všetci návštevníci vášho fitnes centra, že sa po náročnom tréningu môžu ísť vysaunovať? Vedia všetky dámske návštevníčky, že hneď za rohom môžu navštíviť salón krásy? A hneď po tréningu si môži ísť dať spraviť manikúru?
4. Ponúkajte zľavy, ktoré sa nedajú odmietnuť – určite sú určité obdobia počas dňa, kedy vaše fitnes centrum zíva prázdnotou. Samozrejme nie všetci návštevníci môžu ku vám prísť práve v tomto čase. Ale určite sa nájde skupina ľudí, ktorá je práve v tejto chvíli doma, akurát nevie o tom, že práve prebieha HAPPY HOUR, kedy si môžu zacvičiť s 50% zľavou. Takýmito akciami môžete naplniť svoju prevádzku počas celého dňa.
Takže ako vidíte možností ako podporiť svoj biznis pomocou modrených foriem marketingu je neúrekom. Ak sa vám zdá, že aj vy by ste mohli vyžiť mobilné aplikácie pre svoj biznis neváhajte a kontaktujte Eazi-Apps. Zaoberáme sa tvorbou mobilných aplikácií na mieru.

Možno si vravíte, že mobilné aplikácie nie sú nič pre vás a že sú vhodné nanajvýš tak pre nejaké IT firmy. Omyl! Dnes už niet podnikania, hoc aj malého a miestneho, ktoré by ste nemohli podporiť správnym využitím mobilných zariadení a mobilných inovácií. Tvorba a vývoj mobilných aplikácií prináša nové rozmery cesty propagácie a efektívnej práce s vašimi zákazníkmi či klientmi.

V tomto článku si na praktickom príklade ukážeme ako môže vlastná mobilná aplikácia pomôcť a podporiť vaše podnikanie. Predstavte si, že prevádzkujete fitnes centrum so stabilnou klientelou avšak chcete zvýšiť návštevnosť a tým aj svoje tržby. Okrem toho, že si u vás ľudia môžu zacvičiť samozrejme predávate aj výživové doplnky, gainery, iontové nápoje, CBD, či iné výživové produkty. Navyše ponúkate tiež príjemnú saunu a v priľahlom priestore má vaša obchodná partnerka menší salón krásy. Teraz vám ukážeme aké ohromné možnosti pri podpore vášho biznisu ponúka mobilná aplikácia.

 

 

  1. Zmeňte príležitostných návštevníkov na pravidelných – Navštevujú vás ľudia, ktorí k vám prídu raz a potom sa mesiac neukážu? Pokiaľ by si stiahli vašu mobilnú appku, ľahko by ste z nich urobili pravidelných návštevníkov. Ponúknite im zľavu, ktorá sa zobrazí len im osobne priamo na ich mobile . Takáto pozornosť istotne nezostane z ich strany nepovšimnutá.
  2.  Predávate proteíny ale zdá sa vám, že predaj je slabý – do vašej mobilnej aplikácie môžeme pridať malý eshop s vašimi produktmi. Vaši pravidelní návštevníci si tak budú objednávať všetko priamo od vás a nie z internetu.
  3.  Ukážte čo všetko ponúkate – ste si istí, že všetci vaši návštevnici skutočne vedia, čo všetko im viete ponúknuť? Vedia všetci návštevníci vášho fitnes centra, že sa po náročnom tréningu môžu ísť vysaunovať? Vedia všetky dámske návštevníčky, že hneď za rohom môžu navštíviť salón krásy? A hneď po tréningu si môži ísť dať spraviť manikúru
  4.  Ponúkajte zľavy, ktoré sa nedajú odmietnuť – určite sú určité obdobia počas dňa, kedy vaše fitnes centrum zíva prázdnotou. Samozrejme nie všetci návštevníci môžu ku vám prísť práve v tomto čase. Ale určite sa nájde skupina ľudí, ktorá je práve v tejto chvíli doma, akurát nevie o tom, že práve prebieha HAPPY HOUR, kedy si môžu zacvičiť s 50% zľavou. Takýmito akciami môžete naplniť svoju prevádzku počas celého dňa.

 

Takže ako vidíte možností ako podporiť svoj biznis pomocou modrených foriem marketingu je neúrekom. Ak sa vám zdá, že aj vy by ste mohli vyžiť mobilné aplikácie pre svoj biznis neváhajte a kontaktujte Eazi-Apps. Zaoberáme sa tvorbou mobilných aplikácií na mieru.

Čítané: 3951 x