Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Poradenská spoločnosť MotivP každoročne usporadúva mnoho konferencií a workshopov

Datum: 24.10.2016

V súčasnej dobe, kedy v popredí vystupujú predovšetkým sociálne siete, zabúdame na to, že všetky relevantné informácie sa nedajú vyhľadať na internete. Prijateľnejším zdrojom informácií je odborník s dlhoročnou praxou. A práve z tohto dôvodu odporúčame navštíviť niektorú z konferencií či niektorý z workshopov.

V tejto špecifickej oblasti pôsobí už dvadsať rokov poradenská a vzdelávacia spoločnosť MotivP, ktorá sa vyznačuje významným postavením na českom a slovenskom trhu. Ikonou spoločnosti je František Horník, špecialista na psychológiu práce a majiteľ spoločnosti. O vysokých kvalitách organizácie svedčia samotné čísla, pričom MotivP zamestnáva 20 pracovníkov, 20 lektorov a 20 assessorov. Odborný tím sa stará o viac ako 360 zákazníkov.

Prostredníctvom webovej stránky spoločnosti máte prístup k záznamom z českých a slovenských konferencií úplne zadarmo. Stačí na webovom portáli vstúpiť do sekcie TALKS, kde na vás čaká nespočetné množstvo užitočných a informačne hodnotných videí.

MotivP organizuje stretnutie Business Brunch

Veľmi atraktívnou službou je takzvaný Business Brunch, čo je v podstate stretnutie personalistov. Spoločnosť MotivP usporadúva pre personalistov toto stretnutie od roku 2005. A nespornou výhodou je, že účasť je úplne zadarmo. Stretnutia sa vždy zaoberajú rôznou témou, pričom daná téma je zamerané na blízku budúcnosť. Urobíte si napríklad obrázok o tom, ako to funguje v iných firmách. Účastníci si veľmi vychvaľujú otvorenú a priateľskú atmosféru, ktorá na stretnutiach panuje.

Všetky akcie sú natáčané, a tak sa môžete na videá pozrieť na webovej stránke spoločnosti. Business Brunch ročne navštívi takmer 2 tisíc ľudí, a to v Prahe, Brne, Ostrave a Bratislave. V decembri sa môžete tešiť na stretnutie zvané "Prevencia straty nadšenia".

 

 

Autorské právo: georgejmclittle / 123RF Reklamní fotografie

Čítané: 3527 x