Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Lyžovanie pre ženy

Datum: 01.02.2016

Dámy a lyžovanie, to je kapitola sama o sebe. Nechcú byť sivými myškami, ale pri tom si kladú aj na kvalitu, strih, farbu, ale aj na dobrú dostupnú cenu. Na druhej strane na tieto požiadavky reaguje aj celý trh s lyžiarskym tovarom, vďaka čomu je úžasný výber farieb, strihov a pri tom toto oblečenie nestráca ženskosť, jemnosť, ale aj funkčnosť, vďaka ktorej sú dámy stále v teplúčku, suchu a bezpečí. 

Ženy sú krehké od prírody, potrebujú viacej ochrany a tepla, ako ich mužské polovičky, preto sú na trhu hlavne hrejivé a funkčné časti oblečenia, ktoré splnia, čo majú. Napríklad také dámske lyžiarske nohavice, sú nesmierne ľahučké, ako pierko, ale pri tom farebné a moderné, aby sa páčili každej žene, ktorá miluje lyžovanie. Dámske lyžiarky sú tiež kategóriou samou o sebe, musia presne sedieť a spĺňať podmienku ľahkosti, ktorá ale nestráca pevnosť a ochráni svoju nositeľku v prípade nehody. Či už potrebujete freeride lyže či klasické zjazdové alebo bežecké, popozerajte sa milé dámy najprv po viacerých ponukách pred tým, ako sa rozhodnete niektoré z nich kúpiť. Často je po internete, ale aj v letákoch veľa nastražených cien, ktoré v skutočnosti ani neplatia, alebo nie sú o nič lacnejšie ako tie isté, ktoré by ste kúpili niekde inde.

 

Pri výbere si ale premyslite, či potrebujete oblečenie na dlhšie obdobie, alebo iba na jednu lyžovačku, veľmi to ovplyvní konečnú cenu, tomu verte. Lacnejšie postačí na pár dní, avšak, ak plánujete lyžovať častejšie, kúpte si radšej kvalitnú výstroj.

 

Foto: © laszlolorik / Dollar Photo Club

Čítané: 3845 x