Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Sk1.sk vás dostane do obrazu

Datum: 17.07.2011

Možno ani nie ste hokejovým fanúšikom, no nadšené okolie Vás možno prinútilo aspoň raz sa zamyslieť nad tým, aké majú slovenskí reprezentanti šance dostať krajinu medzi najlepších. Ak si najradšej robíte názor sami, potom by ste mali vedieť o novinke na slovenskom internete. Na novom informačnom portáli sk1.sk sa ľahko orientuje, správy su prehľadne umiestnené na tiulnej stránke.

Najvýznamejšia aktualita dominuje, ostatné správy sú rozdelené zvisle do stĺpcov podľa toho zamerania. V prvých dvoch sú významné spoločensko-politicko-ekonomicko-bezpečnostné témy z domova a zo zahraničia, a v treťom sú  informácie z oblasti kultúry, zo športu, o zdraví, inými slovami zaujímavé témy zo spoločnosti.

„Staršie správy je možné vyhľadať si v archíve, takisto sú pravidelne aktualizované doplnkové informácie o počasí, televíznom programe a niekoľko možností na rozptýlenie sa“, povedal projektový manažér nového informačného portálu Dominik Pätoprstý.

sk1

Čím bude výnimočný nový spravodajský portál slovenská jednotka, a čím odlišný od ostatných spravodajských serverov a portálov s niekoľkoročnou tradíciou a každodennou návštevnosťou, odpovedá šéf portálu sk1.sk Pavol Konečník: Sme mladí, plní nápadov a entuziazmu, samozrejme, uvedomujeme si, že naša konkurencia má dlhoročné skúsenosti a svojich stálych čitateľov. Prevádzkujeme portál,  ktorý nie je politicky ani názorovo vyhranený. Našim zámerom je informovať. Chceme docieliť, aby náš čitateľ mal všetky dostupné a dôležité informácie, aby bol takpovediac „v obraze“. Prostredníctvom stranky sk1 sa čitateľ či návštevník dozvie aj názory, postrehy a komentáre uverejnené na portáloch vybraných relevantných slovenských agentúr, printových a audiovizualnych medii.“

Hoci nastupujúci trend spoplatňovania niektoré spravodajské servery a weby už aplikujú, informačný portál sk1.sk o takomto niečom neuvažuje. Naopak, ráta s rozšírením zahraničného spravodajstva z členských krajín Európskej únie, doplnkových informácií, napríklad o vysielanie rozhlasových stanic ako aj  domáceho spravodajstva o informácie z regionálnych parlamentov.

Čítané: 3340 x