Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ako riešiť problémy s erektilnou dysfunkciou

Datum: 01.05.2014

Každý muž si praje dosiahnuť bez problémov tvrdú erekciu, keď sa to od neho očakáva.  Mnoho mužov, ktorí trpia týmto problémom, sa však hanbí hovoriť o tejto téme. Nezúfajte, máme pre vás riešenie.

Erektilná dysfunkcia je opakovaná neschopnosť  dosiahnuť erekciu. Znižuje kvalitu života muža a jeho sexuálneho partnera. Erektilná dysfunkcia súvisí s psychickým aj s fyzickým zdravím muža. Pri rozrušení, alebo požití viacej alkoholu sa hovorí o krátkodobej erektilnej dysfunkcií. Môže byť bežná a netreba sa vždy znepokojovať.

Najčastejšie príčiny sú organické- porucha nervového systému a ciev. Málokedy ide o psychogénnu poruchu. Niekedy je to kombinácia týchto dvoch porúch. Erektilná dysfunkcia väčšinou vzniká ako následok cukrovky, vysokého tlaku, hormonálnych porúch alebo chronických neurologických ochoreniach. Vzniká aj po úrazoch miechy. Vznik porúch erekcie môže vyvolať aj stres, partnerské problémy alebo nadmerné pracovné zaťaženie. Je dôležité toto ochorenie riešiť, hovoriť o ňom a liečiť sa.

Momentálne je erektilná dysfunkcia dobre liečiteľná. Je mnoho spôsobov liečby. Najčastejšia je liečba liekmi. Ak navštívite lekára, predpíše Vám po vyšetrení vhodné lieky. Pokiaľ Vám neúčinkujú tablety, treba vyhľadať inú metódu. Používajú sa podtlakové prístroje, injekcie do penisu, implantácia protéz do penisu alebo zložitejšie chirurgické zákroky.

Ak chcete svoj problém riešiť okamžite, máme pre Vás riešenie. Na trhu je dostupný výrobok Zerex! Je určený na jednorazové použitie pre tých mužov, ktorý majú problém z nedostatočnou alebo slabou erekciou. Taktiež aj pre tých, čo chcú zlepšiť svoj sexuálny život.

Zerex je prírodný a kvalitný výrobok s kombináciou dôležitých aminokyselín, bez vedľajších nežiaducich účinkov. Tento výrobok ma veľa výhod. Ak Vás Zerex zaujal, určite neváhajte a zadovážte si ho, neoľutujete! S každým ochorením treba niečo robiť. Preto nečakajte, kým bude neskoro. Je mnoho spôsobov ako sa liečiť a vyvarovať tomuto ochoreniu.

Čítané: 4518 x