Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Prírodná lekáreň nám ponúka všetko

Datum: 31.03.2016

Patríte aj vy medzi tú skupinu ľudí, ktorá sa nezaobíde bez bandáže na koleno či lakeť? Máte niekedy pocit, že nedokážete ani vstať z postele a veríte v to, že moderná medicína vás dokáže vyliečiť bez akéhokoľvek vášho zásahu? 

Možno to tak je, možno však skončíte s vašimi bolesťami na operačnom stole a toto radikálne riešenie určite nie je to čo chcete. Bandáže na koleno vašu bolesť zmiernia a určite pomáhajú, no je treba robiť aj niečo viac a tak verte či neverte, naša príroda podáva pomocnú ruku naozaj každému s akýmkoľvek problémom. Ak chcete teda zistiť aké zázračné bylinky sú pre vás tie pravé, nachystajte si herbár a čítajte ďalej. Určite si nechajte poradiť a začnite napríklad svoju starostlivosť o kolená tým, že si urobíte obklad z brezového lístia. Do hrnca nalejte pol litra vody a v nej varte asi hrsť sušeného brezového lístia, varte približne 5 minút. Nechajte vychladnúť, preceďte a lístie prikladajte na boľavé miesto. Precedenú vodu určite nevylievajte ale nechajte si ju a namáčajte do nej kus látky či gázy, z ktorej si môžete taktiež robiť obklady. Tiež môžete vyskúšať čerstvé borovicové ihličie. Nazbierajte si minimálne pol kila ihličia a na celý deň ho namočte do dvoch litrov vody. Potom túto zmes asi hodinku povarte. Do odvaru namáčajte gázu alebo látkové vreckovky a prikladajte priamo na bolestivé miesta. Určite vyskúšajte tieto recepty, veď za skúšku nič nedáte. Matka príroda nám ponúka lieky úplne zadarmo. Jediné čo potrebuje na ich prípravu je ochota a trochu času, ktorý sme ochotní obetovať.

Nespoliehajte sa iba na lieky proti bolesti, sú škodlivé pre náš organizmus a určite nie je zdravé akýmkoľvek spôsobom byť na liekoch od bolesti závislí. Rozhodnite sa vyskúšať našu prírodnú lekáreň už zajtra. Určite vás nesklame. Práve naopak, budete milo prekvapení.

Čítané: 4210 x