Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Zákroky plastickej chirurgie sú stále žiadanejšie

Datum: 05.01.2017

V súčasnej dobe si veľa žien uvedomuje, že vizáž je pre profesijný i osobný život veľmi dôležitá. Ale zároveň sú niektoré ženy nespokojné so svojím telom, a preto podstupujú zákroky plastickej chirurgie. Hoci v minulosti boli tieto zákroky pomerne finančne náročnou záležitosťou, s rozvojom moderných technológií sa náklady napríklad na úpravu poprsia znížili. Z tohto dôvodu je plastická chirurgia stále žiadanejším odborom. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, čo si pod týmto odborom predstaviť a na akú kliniku sa v prípade záujmu obrátiť.

Zväčšenie a úprava poprsia

Práve poprsie býva kameňom úrazu mnohých žien. Zatiaľ čo niektoré sa trápia veľkosťou, niektoré zase tvarom. Úprava poprsia je pokroková operácia, pričom výsledkom je krásny dekolt. Samozrejme, operácia prsníkov by mala byť rozhodnutie ženy a nemala by byť ovplyvňovaná okolím.

Aby ste mohli podstúpiť chirurgický zákrok, je nevyhnutné mať dobrý fyzický stav. Operácii predchádza predoperačná konzultácia s odborníkom, ktorý vám v prípade pochýb poradí s tvarom, druhom náplne aj povrchovou úpravou. Zákrok, ktorý trvá približne dve hodiny, sa vykonáva v celkovej anestézii. Hospitalizácia trvá jeden deň, ale lekár môže s ohľadom na váš zdravotný stav hospitalizáciu predĺžiť.

O lepšie poprsie sa vám postará centrum estetickej medicíny aveclinic, s.r.o., ktoré sídli v Bratislave. Viac informácií môžete nájsť na webe www.aveclinic.sk.

Liposukcia

Od prsníkov prechádzame k ďalším problémovým partiám tela, ako sú zadok, stehná či brucho. Z týchto oblasti je veľmi ťažké odstrániť upravenou stravou či fyzickou aktivitou nadmerné množstvo tukových zásob, a preto v tomto okamihu nastupuje liposukcia. V estetickej chirurgii sa vykonáva hneď niekoľko techník liposukcií, ktoré sa zo širšieho hľadiska rozdeľujú na suché a vlhké. Znamená to teda, že buď je roztok použitý alebo nie je.

Liposukcia sa ďalej delí podľa toho, aký prístroj sa pri zákroku používa, napríklad liposukcia klasická, vibračná, ultrazvuková či laserová. Princíp všetkých uvedených techník je založený na použití kanyly, prostredníctvom ktorej sa odsáva rozrušené tukové tkanivo. Zbavíte sa tak ľahko tuku v problémových miestach, kde sa tuk drží aj napriek všetkej vašej snahy schudnúť.

O estetický zákrok sa postarajú odborníci na klinike Estheticon, o ktorej si môžete viac informácií nájsť na stránkach www.estheticon.sk.

Vyššie uvedené kliniky vykonávajú nielen spomínané zákroky, ale v ich repertoári sú aj korekcia očných viečok, plastická operácia nosa, omladenie pokožky, odstránenie vrások a podobne. Dokonca si na svoje prídu aj muži, ktorí chcú zmenšiť prsia či vykonať obriezku. Pri oboch centier je samozrejmosťou diskrétnosť. Ceny sa odvíjajú od vykonávaných zákrokov a od ich rozsahu.

Čítané: 4565 x