Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Prípravky, s ktorými neschudnete

Datum: 24.02.2017

Chcete chudnúť, ale neviete si vybrať správny prípravok? Čo ak si vyberiete tabletky, ktoré vám vôbec nebudú zaberať a nepomôžu vám schudnúť? Viac o tabletkách, ktorým by ste sa mali vyhnúť ak chcete niečo z vašich kíl zhodiť, sa dočítate v tomto článku. 

Forskolin

Predajcovia Forskolin opisujú ako čisto prírodný liek, vďaka ktorému schudnete za mesiac až 10 kg! Avšak, má to pár háčikov.

Na internete existuje stránka www.forskolin.sk, kde nájdete viac informácii o tomto „zázračnom“ lieku a takisto si ho tu môžete objednať. Na stránke okrem objednávkového formulára nenájdete žiadne adresy, kontaktné informácie či emailovú adresu.

Cenovo je Forskolin pomerne dosť odlišný. Na niektorých stránkach je cena za 30 tabliet 30€, na iných sa zase nachádza balenie po 100 tabliet, ktoré stojí 13,5€.

Väčšina komentárov na stránkach, ktoré tento liek predávajú sú naprogramované a informácie nie sú pravdivé. Určite sa takémuto lieku vyhýbajte! Údajne by mal byť distribútorom človek pochádzajúci z Ruska (na niektorých stránkach môžeme vidieť, že texty nie sú písané správne a určite nejde o čistú slovenčinu).

Colafit Slim

Colafit Slim patrí medzi lieky, ktoré vám pomôžu znížiť váhu, regulujú vás cholesterol, chránia a obnovujú vaše kĺby aj kosti a nahrádzajú nedostatok kolagénu a vápnika v tele. Takisto pomáhajú spevniť vaše nechty a obmedzia vypadávanie vlasov.

Cenovo sa Colafit Slim pohybuje v limite cca 120 tabliet za 21€.  Nie je vhodný pre deti, tehotné ani kojace ženy.

Väčšina ľudí však neodporúča tento liek na chudnutie. Často účinky nevyzerajú tak, akoby si to majitelia týchto liekov predstavovali. Colafit Slim môže pri niektorých ľuďoch fungovať, ale celkovo nefunguje moc v oblasti chudnutia, ale skôr ako lieky, ktoré majú veľmi pozitívny vplyv a účinky na kĺby. Ľudia si ho pochvaľujú, ich bolesti v kĺboch sa zmierňujú a po istom čase sa dokonca úplne vytratia. Avšak, len malinká skupina s ním dokázala schudnúť.

Čítané: 3373 x