Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Magazíny

Čo by nemalo chýbať vo výbave golfistu?

Golem.sk 24.04.2024 08:45 Golf je zaujímavý a relaxačný šport, ktorý si zamiluje každý, kto má rád pohyb v prírode. Ak to myslíte s golfom vážne, mali by ste si zakúpiť kompletnú výbavu pre golfistov. Výbava vám pomôže dosiahnuť lepšie výsledky a v hre sa zlepšovať. Čo patrí do výbavy golfistov? Golfové palice a golfové loptičky Začnime s tým, čo je nevyhnutné pre každého The post Čo by nemalo chýbať vo výbave golfistu? first appeared on Golem.sk. Čítané: (4)

Čo je termínovaný vklad a ale prináša výhody?

Dialnice.sk 24.04.2024 03:47 Túžite efektívne využiť svoje financie? V tom prípade je termínovaný vklad to správne riešenie. Aké prináša benefity a prečo by ste si ho mali založiť aj vy? V dnešnej dobe existuje viacero možností, ako si šetriť svoje peniaze. Investícia do akcií je však častokrát veľmi riziková, keďže môžete ľahlo stratiť peniaze. Ideálnym riešením je preto The post Čo je termínovaný vklad a ale prináša výhody? appeared first on Dialnice. Čítané: (4)

Objavte možnosti športových štvorkoliek

Bod.sk 24.04.2024 08:15 Zážitok z jazdy na štvorkolke sa ničomu inému nevyrovná. Vychutnajte si pohyb po neznámom teréne, preniknite do divočiny a objavte nové dobrodružstvá. Či už ste začiatočník, alebo skúsený jazdec, svet štvoriek ponúka nekonečné možnosti na užitie voľného času. Kde sa dá jazdiť so štvorkolkou a ako si jazdu spestriť? Kde je možné jazdiť so štvorkolkou? Najlepším The post Objavte možnosti športových štvorkoliek appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál. Čítané: (3)

Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Myslieť v lete na snehové reťaze nie je bláznovstvo, ale skvelý nápad, ktorý vám ušetrí peniaze. Práve v tomto období sa dajú zohnať všetky typy snehových reťazí za akciové ceny. Ak viete, že v zime budete jazdiť častejšie v horách, tak je práve teraz vhodný čas na kúpu reťazí. Otázka znie, aké reťaze sú Príspevok Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (3)

Ako vybrať správnu turistickú obuv pre deti?

Detskapostielka.sk 24.04.2024 11:45 Myslím, že všetci chceme svojim deťom dopriať len to najlepšie. Či už je to detská postieľka alebo výber školy . Samozrejme v rámci našich možností. A to platí aj pri výbere turistických topánok. Čaká prvý výber turistickej obuvi pre Vaše dieťa aj na Vás? Čítajte ďalej a dozviete sa, čo sa pri výbere topánok oplatí všímať. Všeobecne správny The post Ako vybrať správnu turistickú obuv pre deti? appeared first on detskapostielka.sk. Čítané: (2)

Manuál pre golfistov začiatočníkov: z čoho sa vyrábajú golfové loptičky

Peknyden.sk 24.04.2024 02:00 Golfová loptička je dôležitou súčasťou výbavy každého golfistu. Správny výber loptičky ovplyvní… The post Manuál pre golfistov začiatočníkov: z čoho sa vyrábajú golfové loptičky first appeared on online magazín Pekný deň. Čítané: (2)

Hisense opäť sponzoruje prestížny futbalový klub Paris Saint-Germain

Sportovespravy.sk 24.04.2024 00:46 Technologická spoločnosť Hisense predĺžila sponzorstvo prestížneho profesionálneho futbalového tímu Paris Saint-Germain o ďalšie dva roky. Dohoda medzi partnermi, ktorí nadviazali globálnu spoluprácu v auguste 2020, je teraz uzavretá do konca sezóny 2024/2025. Čítané: (2)

Viete, ako prebiehajú testy pneumatík?

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Testy pneumatík sa uskutočňujú z mnohých dôvodov. Jedným z nich je tiež to, aby pomohli vodičom zorientovať sa v ponuke pneumatík a vybrať si tie najvhodnejšie pre svoje vozidlo. V tomto článku sa dozviete všetko, čo by vás o testovaní pneumatík mohlo zaujímať. Kto testuje pneumatiky Tie najrozsiahlejšie, a zároveň aj najuznávanejšie testy pneumatík, vykonáva nemecká spoločnosť Príspevok Viete, ako prebiehajú testy pneumatík? zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (2)

Náhradné diely cez internet

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Internet ponúka každému obrovskú možnosť výberu, už nie ste odkázaní na konkrétneho predajcu a jeho ceny. Dnes, ak chcete zistiť koľko stojí napríklad konkrétna autosúčiastka Škoda u konkurencie, nemusíte sa nutne trepať v zápche cez celé mesto do konkurenčného autoservisu, len aby ste aj tak zistil, že im pred 15timi Príspevok Náhradné diely cez internet zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (2)

Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov

Bluetooth.sk 23.04.2024 15:00 Bluetooth bude ďalším štandardom pre rodiny v smart domovoch. Bezdrôtové zariadenia už dlhodobo zvádzajú boj o pozíciu nástroja slúžiaceho na pripojenie všetkého smart príslušenstva v domove. Ďalší krok prichádza práve od Bluetooth. Nad týmto štandardom dlhodobo dohliada skupina Bluetooth SIG, ktorá pred týždňom vydala novú aktualizáciu pre Bluetooth sieť mesh. Táto špecifikácia umožní zariadeniam vytvárať sieťovú sieť a vzájomnú Príspevok Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov?

Bluetooth.sk 23.04.2024 15:00 Počas rastu firmy podnikatelia začnú uvažovať o nových technológiách, ktoré by na jednej strane šetrili výdavky a na druhej priniesli zisk. Jenou z takýchto technológií je označovanie tovaru čiarovými kódmi. V prípade, že ste majiteľom skladu alebo kuriérskej služby, bez čiarových kódov vaša firma nikdy nedosiahne progres. Vstupné náklady a školenia Začneme jedinými nevýhodami, ktoré so sebou systém čiarových kódov Príspevok Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov? zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Hliníkové vchodové dvere – sú tou pravou voľbou?

Detskapostielka.sk 24.04.2024 11:45 Hliník je najsilnejší a najodolnejší materiál, ktorý sa ľahko čistí a udržuje. Kvalitné hliníkové dvere s dvojitým a trojitým zasklením sú preto najdrahšou, ale i najspoľahlivejšou voľbou na trhu s dverami. Hliníkové dvere sa často používajú na komerčné účely, no výnimkou nie sú ani pri použití v domácnostiach. Kvalitné hliníkové zárubne poskytujú dobré vlastnosti; ich The post Hliníkové vchodové dvere – sú tou pravou voľbou? appeared first on detskapostielka.sk. Čítané: (1)

Kočík pre dieťa na druhý pokus

Detskapostielka.sk 24.04.2024 11:45 Väčšina ľudí dosť tápe pri kompletovaní si prvej výbavičky pre svoje očakávané dieťatko. Niet sa čo diviť. Chýbajúce skúsenosti zo života s vlastným dieťaťom sú určite veľkou prekážkou. Človek si totiž samozrejme úplne nedokáže predstaviť, čo vlastne to dieťa robí, čo potrebuje, čo je dôležité a čo nie. Tiež netuší, aký bude rodičom on a čo mu bude The post Kočík pre dieťa na druhý pokus appeared first on detskapostielka.sk. Čítané: (1)

Už ste počuli o pečiatke s menom a obrázkom pre deti?

Detskapostielka.sk 24.04.2024 11:45 Pečiatka s menom pre deti je jednoznačne najjednoduchší, najrýchlejší a najefektívnejší spôsob označovania oblečenia, ktorý vám okrem hromady času ušetrí aj nervy spojené s večne strácaným oblečením. Ako to funguje a prečo podľa nás patrí medzi najlepší spôsob ako označiť detské oblečenie? Dozviete sa v tomto článku Ako urobiť trvácne a jednoducho menovky na oblečenie The post Už ste počuli o pečiatke s menom a obrázkom pre deti? appeared first on detskapostielka.sk. Čítané: (1)

Výber detského matracu – či si všímať pri jeho kúpe?

Detskapostielka.sk 24.04.2024 11:45 Kúpa detského matracu je niečo, s čím si veľa rodičov nevie dať rady, prípadne výber podcení a kvalita matracu nemusí byť taká, ako sa spočiatku zdala. Pýtate sa, čo si všímať pri kúpe matracu pre naše ratolesti? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi riadkami a zvládnite výber vhodného matracu pre deti hravo aj vy. Mäkký či tvrdý matrac? Nevyberajte matrac, The post Výber detského matracu – či si všímať pri jeho kúpe? appeared first on detskapostielka.sk. Čítané: (1)