Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Ostatné - Auto

Škodu Vision Gran Turismo teraz môžete riadiť aj vy!

Autogratis.sk 25.04.2024 19:45 Originálnu štúdiu Škoda Vision Gran Turismo nájdete v hre Gran Turismo 7 pre konzoly PlayStation, čím sa rozširuje pôsobenie značky Škoda vo svete virtuálnych pretekov. Plne elektrický automobil s pohonom všetkých kolies, inšpirovaný modelom Škoda 1100 OHC Spider z roku 1957, je vybavený štyrmi elektromotormi s celkovým výkonom 800 kW. Značka Škoda teda prvýkrát vstupuje The post Škodu Vision Gran Turismo teraz môžete riadiť aj vy! appeared first on Autogratis.sk. Čítané: (1)

MINI Aceman: Crossover s MAXI vnútorným priestorom

Autogratis.sk 25.04.2024 19:45 MINI Aceman kombinuje kompaktné vonkajšie rozmery s čo najväčším priestorom pre cestujúcich a s plne elektrickým pohonom. Zhmotňuje tak myšlienku maximálneho využitia priestoru na minimálnom pôdoryse v kombinácii s moderným konceptom pohonu. Novinka poskytuje priestor pre päť cestujúcich na dĺžke vozidla len o niečo viac ako štyri metre.  Celá nová rodina vozidiel automobilky MINI sa The post MINI Aceman: Crossover s MAXI vnútorným priestorom appeared first on Autogratis.sk. Čítané: (1)

Ani vy ste nečakali, že revízor MHD má taký zárobok? Vysoko nadpriemerný plat a benefity navyše

Proficars.sk 25.04.2024 19:32 Asi mnohých prekvapí, že revízor MHD má taký zárobok, že presahuje priemerný mesačný plat na Slovensku. Konkrétne ide o ponuku bratislavského dopravného podniku. Ten hľadá nových revízorov a v inzeráte prezradil, že revízor si zarobí 1 289 až 2 000 EUR mesačne v hrubom. Základný plat je síce nízky, no veľkým finančným plusom sú provízie, vďaka ktorým sa priemerná mzda revízora v Bratislave pohybuje na úrovni 1 900 eur mesačne. Čítané: (1)

Audi Q7 PHEV a Q8 PHEV ponúknu väčší akumulátor a dojazd na elektriku v meste do 90 kilometrov

Topspeed.sk 25.04.2024 19:32 Nemci po modernizácii svojho najväčšieho SUV, modelu Q7, odhalili aj jeho ďalšie motorizácie. Hovoríme samozrejme o novom Audi Q7 PHEV s označením 55 TFSI e quattro a 60 TFSI e quattro. A rovnaké verzie pribudli aj v prípade sesterskej Q8. Obe sú poháňané rovnakým trojlitrovým benzínovým šesťvalcom v kombinácii s elektromotorom, pričom čisto na elektriku by vozidlá mali v meste zvládnuť až 90 kilometrov. Čítané: (1)

Škoda Vision Gran Turismo: Česi sa pripojili k celosvetovej hernej komunite poctou Škode 1100 OHC

Topspeed.sk 25.04.2024 19:32 Už podľa názvu – Škoda Vision Gran Turismo – ste určite pochopili, že jazda českou novinkou bude dostupná pre kohokoľvek, ale k dispozícii výlučne vo virtuálnom svete. Koncept elektrického monopostu totiž vstupuje do herného simulátora Gran Turismo 7 určeného pre herné konzoly PlayStation 4 a 5. Česi hovoria, že ich GT je poctou Škode 1100 OHC Spider z roku 1957. Bola vyvinutá pre vytrvalostné preteky 24 hodín Le Mans a nedávno ste mali možnosť vidieť ju aj v sérii The Grand Tour, s Clarksonom za volantom. Čítané: (1)

Nové Lamborghini Urus SE. Talianske športové SUV odteraz pripojíte do zásuvky, povinne!

Topspeed.sk 25.04.2024 19:32 Teda... nutne nový plug-in hybrid Lamborghini Urus SE do zásuvky pripojiť nemusíte, tá povinnosť sa v tomto prípade vzťahuje na fakt, že z ponuky čoskoro vypadnú obe staršie motorizácie a benzín-elektrická verzia ostane na trhu ako jediná. Ak sa trochu orientujete v technike VW, asi vás neprekvapí, ak povieme, že nová pohonná jednotka v zásade vychádza z hardwaru vlani predstaveného modernizovaného Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, taliansky stroj je však v hierarchii o chlp vyššie, a preto je výkonnejší. Čítané: (1)

Dacia Duster 4x4 a Hybrid: Stačí mu trojvalček s elektrickým boostom v teréne?

Autozurnal.com 25.04.2024 19:30 Novú Daciu Duster sme vyskúšali v teréne aj na asfaltových cestách, s motorom TCe 130 s pohonom predných aj všetkých štyroch kolies a prvýkrát sme jazdili v Dacii s hybridným pohonom. V prvej jazde tiež odpovedáme na divácke ot... Čítané: (1)

Dunlop predstavuje novú generáciu celoročných pneumatík

Transport.sk 25.04.2024 19:30 Dunlop predstavuje novú generáciu celoročných pneumatík. Značka Dunlop predstavuje novú generáciu celoročných pneumatík. Pneumatiky Dunlop All Season 2 vyvinula s cieľom obstáť v konkurencii v trhovom segmente hodnotových celoročných pneumatík. Podľa posledných prognóz by mal rásť každoročne v rokoch 2023 až 2028 o 2 až 3 %. Nové pneumatiky All Season 2 sú určené pre … The post Dunlop predstavuje novú generáciu celoročných pneumatík appeared first on Transport.sk. Čítané: (1)

Bezpečnosť na prvom mieste

Transport.sk 25.04.2024 19:30 Bezpečnosť na prvom mieste. Spoločnosť Daimler Buses nás pozvala do Madridu na akciu Driving Challenge, aby nás oboznámila s novou generáciou bezpečnostných asistenčných systémov pre svoje autobusy Mercedes-Benz a Setra. A to ako tie modernizované, tak aj úplne nové vrátane čiastočne autonómneho riadenia. GSR , čiže Nariadenie o všeobecnej bezpečnosti vozidiel, je nová … The post Bezpečnosť na prvom mieste appeared first on Transport.sk. Čítané: (1)

Nové Lamborghini Urus SE. Talianske športové SUV odteraz pripojíte do zásuvky, povinne!

TopSpeed.sk exkluzívny automagazín 25.04.2024 19:15 Teda... nutne nový plug-in hybrid Lamborghini Urus SE do zásuvky pripojiť nemusíte, tá povinnosť sa v tomto prípade vzťahuje na fakt, že z ponuky čoskoro vypadnú obe staršie motorizácie a benzín-elektrická verzia ostane na trhu ako jediná. Ak sa trochu orientujete v technike VW, asi vás neprekvapí, ak povieme, že nová pohonná jednotka v zásade vychádza z hardwaru vlani predstaveného modernizovaného Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, taliansky stroj je však v hierarchii o chlp vyššie, a preto je výkonnejší. Čítané: (1)

Audi Q7 PHEV a Q8 PHEV ponúknu väčší akumulátor a dojazd na elektriku v meste do 90 kilometrov

TopSpeed.sk exkluzívny automagazín 25.04.2024 19:15 Nemci po modernizácii svojho najväčšieho SUV, modelu Q7, odhalili aj jeho ďalšie motorizácie. Hovoríme samozrejme o novom Audi Q7 PHEV s označením 55 TFSI e quattro a 60 TFSI e quattro. A rovnaké verzie pribudli aj v prípade sesterskej Q8. Obe sú poháňané rovnakým trojlitrovým benzínovým šesťvalcom v kombinácii s elektromotorom, pričom čisto na elektriku by vozidlá mali v meste zvládnuť až 90 kilometrov. Čítané: (1)

Škoda Vision Gran Turismo: Česi sa pripojili k celosvetovej hernej komunite poctou Škode 1100 OHC

TopSpeed.sk exkluzívny automagazín 25.04.2024 19:15 Už podľa názvu – Škoda Vision Gran Turismo – ste určite pochopili, že jazda českou novinkou bude dostupná pre kohokoľvek, ale k dispozícii výlučne vo virtuálnom svete. Koncept elektrického monopostu totiž vstupuje do herného simulátora Gran Turismo 7 určeného pre herné konzoly PlayStation 4 a 5. Česi hovoria, že ich GT je poctou Škode 1100 OHC Spider z roku 1957. Bola vyvinutá pre vytrvalostné preteky 24 hodín Le Mans a nedávno ste mali možnosť vidieť ju aj v sérii The Grand Tour, s Clarksonom za volantom. Čítané: (1)

VW zcela mění designový styl. Místo nudy sází na odvahu, vyjít vstříc chce největšímu trhu světa

Autoforum.cz 25.04.2024 18:30 Novinky VW posledních let mnoho touhy nevzbuzují, neboť jednak sází jen na elektrický pohon, jednak nejsou dvakrát vizuálně atraktivní. Nový směr vytyčený konceptem ID.Code mění aspoň to druhé.  Čítané: (1)

Fiskeru došly peníze. Už neplatí ani úroky z dluhů, bankrot očekává každým dnem

Autoforum.cz 25.04.2024 18:30 Smutný příběh vlastně už třetí zkázy samostatných aktivit Henrika Fiskera se blíží svému rozuzlení. Firma nemá z čeho brát až do té míry, že není schopna platit ani úroky z dluhů, sama očekává vyhlášení bankrotu nejpozději do 30 dnů.  Čítané: (1)

Škoda překvapivě stvořila víc jak 1000koňové auto, řádit s ním budete moci i vy

Autoforum.cz 25.04.2024 18:30 Pokud občas hovoříme o elektromobilech jako o prostředku jakési inflace výkonu, zapomínáme ještě na jednu cestu, která může „výkon lidu” dodat ještě levněji. To když nějaké auto reálně nevznikne vůbec a stane se doménou pouze virtuálního světa.  Čítané: (1)