Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
King Kong pustil do gatí

09.04.2024 06:00 Náš kráľ Goríl, ktorému sa umne darí tváriť, že on vraj s Gorilou nič, len jednu kolu, sa preriekol. Na tlačovke si zobral slovo na úkor svojho špecialistu na grafy Kažimíra a vyslovil pamätné: "Teraz percentá vôbec nie sú dôležité. Radšej by som išiel do parlamentu so 40 poslancami, ale pri predstave, že tam bude normálne politické prostredie, normálny súboj tam bude prebiehať, ako ísť niekde a byť vystavený tomu, že niekto na vás vykrikuje z rečníckeho pultíku, že ste debil."

99% či 1% - vzdávame sa našich bilbordov za poznanie pravdy

09.04.2024 06:00 Za 22 rokov politici Slovensko neuveriteľne rozkradli. Preto najdôležitejším cieľom hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti je zabrániť politikom Slovensko viac rozkrádať. Sami vidíme, ako dopadlo to, že sme dlhé roky politikom len slepo verili. Tieto voľby budú preto úplne iné - ľudia už nechcú voliť mačku vo vreci, ľudia už nechcú veriť len planým sľubom, chcú skutky, chcú dôkazy. Len preto som podstúpil vyšetrenie na detektore lži priamo u prezidenta Európskej asociácie detektorových spoločností. Len preto, lebo nechcem byť v jednej spoločnosti so skorumpovanými politikmi a nechcem, aby mi ľudia len slepo verili.

Opantanie Ficom

09.04.2024 06:00 Deň D. Deň, kedy spoznáme samých seba. Zistíme, že či nám viac záleží na vlastnom pohodlí, alebo na osude našich detí. Nastavíme si zrkadlo.

Slota After Party

09.04.2024 06:00 Je vymaľované. Na červeno. Naša snaha, bohužiaľ, nedokázala nahradiť prepad pravice. Na tom nie je čo oslavovať. Aká taká náplasť na boľačku je Jankov úspech. Pamätám si, ako som minulé voľby do pol šiestej ráno hypnotizoval obrazovku, ale nakoniec ho zachránilo 7 stotín percenta. Tentokrát už také šťastie nemal. Nechcem si pripisovať zásluhy, ale neskromne si myslím, že popri Aničke Dušičke som mu aj ja trošku dopomohol do histórie ... a tak som sa rozhodol mu urobiť skromnú rozlúčku s politikou. Veď si to zaslúži, no nie? Ste vítaní :o)

Cigánske zimomriavky

09.04.2024 06:00 Ľudia sa ma pýtajú, ako bolo. Ako bolo v osadách. Na nezaplatenie. Našiel som množstvo ľudí, takých ako my. Ľudí, ktorí chcú denne chodiť do práce ... žiť normálny život. Videl som ľudí, ale aj ľudí, ktorí sa ľudsky nesprávali. Jednoducho, nie sú všetci rovnakí, tak ako my. Zimomriavky ma navštívili dva krát - raz, keď sme sa znenazdajky po ceste pomedzi chatrče objavili pri pamätníku 50 ľudí, ktorí sa v Jarovniciach v priebehu 3 minút utopili. Druhý krát, keď som sa rozprával s Petrou a spontánne mi odpovedala na poslednú otázku ... viac v priloženom videu. Ak chcete pomôcť dobrej veci, prosím o zdieľanie.

Tour de Roma - 14 postrehov jedného Gadža a jedného Cigána

09.04.2024 06:00 Prežili sme 5 dní v osadách, v Lomničke, Žehre, Hrabušiciach, Jarovniciach a na Luníku IX. Veľmi krátko v porovnaní s ľuďmi, ktorí tam žijú. Veľmi veľa v porovnaní s politikmi, ktorí majú kľúčiky od systému, podľa ktorého Rómovia hrajú svoju rolu. Postrehy? Tu nižšie ich je 14 kľúčových. Ak chcete jeden kľúčovo kľúčový, tak ... politici svoju neschopnosť riešiť problém dlhodobo kryjú kupovaním si sociálneho zmieru cez sociálne dávky. Ostatné sme s Petrom Pollákom zosumarizovali nižšie. Dá sa problém riešiť? Dá, hoci to bude veľmi, veľmi ťažké, ale určite dá. Kedy budú riešenia? Najprv ich predstavíme Smeru, v záujme toho, aby sme opäť 4 roky nepremrhali, ale radšej si spolu vysúkali rukávy a pokúsili o niečo vraj nemožné.

Klamár prezidentom

09.04.2024 06:00 Myslím si, že funkcia prezidenta nikoho neoprávňuje k tomu, aby hrubo, úmyselne, prospechársky a opakovane klamal. Prezident Gašparovič to, bohužiaľ, robí.

Lojzíkovi

09.04.2024 06:00 Prečítal som si Tvoj blog a musím uznať, opäť si pobavil. Aj mňa. Návrh, že v prípade, ak sa vyzbiera 90 poslancov, ktorí Ťa de facto požiadajú o odchoch z parlamentu, Ty aj oddídeš, by skoro vyzeral ako ...

Milujem Fica

09.04.2024 06:00 Matovič ide vládnuť s Ficom. Som sa dnes dočítal. Aj takto to môže niekto pochopiť, uznávam. Avšak tí, ktorí chápať chcú naozaj, pochopia. V skutočnosti sme včera po troch mesiacoch vyjednávania oznámili, že sme sa rozhodli definitívne ísť do spolupráce s ministerstvom vnútra pri riešení rómskej problematiky. Zvláštne? Vraj pre niekoho áno, lebo vraj vždy som bol ficobijcom, a preto také niečo nikdy urobiť nesmiem.

Megafónom na Fica, alias menej politiky, viac morálky

09.04.2024 06:00 Včera opäť raz vládna moc neodolala pokušeniu zalepiť ústa opozícii. Preto sme sa rozhodli, že napriek tomu, že nám mikrofóny vypnú, poviem aspoň ja symbolicky za náš klub, čo som povedať chcel. Priamo v pléne, s megafónom, na našej vlastnej protestnej schôdzi. Pôvodne do toho mala ísť celá opozícia, ale nakoniec sa rozhodli, že je asi lepšie urobiť klasickú tlačovku;( Nám sa zdá, že práve cesta protestných schôdzí bude tou správnou odpoveďou aj do budúcnosti na aroganciu moci strany Smer. Verím, že nabudúce sa pridajú aj ostatní opozičníci. Na prvej protestnej schôdzi nášho parlamentu zaznelo nasledovné:

Potrat či adopcia? Matka, či krkavčia mater?

09.04.2024 06:00 Dnes je deň počatého diaťaťa. Deň, kedy si pripomíname tie deti, ktorým nebolo dopriate sa narodiť. Nechcem tu a teraz rozoberať interupcie, ani súdiť žiadnu ženu za jej rozhodnutie. Chcem len položiť jedinú otázku - či je fér odsudzovať ženu, ktorá sa rozhodne svoje dieťa nezabiť, donosiť ho, porodiť a dať na adopciu?

Du ven blejt, spoločnosti!

09.04.2024 06:00 Tento pocit som nezažil roky. Aj keď spáchali opäť ďalšie svintvo, vždy som sa tu cítil ako doma a tajne som sníval, že raz zlo porazíme. To, čo teraz spáchal Paška, vo mne zrazu vyvolalo pocit, ktorý som nemal od socializmu. V krku  mi zrazu navrela hrča a nedovolí dýchať.

List od Fica

09.04.2024 06:00 Myslel som si, že sa hnevá, že nedokáže odpustiť... a on mi rovno poslal list. Verím, že som jediný, a preto sa chcem s vami o tento krásny zážitok podeliť - nech sa páči, dúfam, že si ho nápodobne užijete.

Hlavy dole, pospolitosť slovenská!

09.04.2024 06:00 Hneď na úvod sa priznávam, že na referende som bol a hlasoval som 3xÁNO. Dnes by som sa nerozhodol inak, hoci priznať sa verejne k porazeným sa nenosí. Je mi ľúto, že mnohí ľudia si dnes myslia, že tí čo hlasovali, hlasovali proti našej sexuálnej menšine. Ja som nehlasoval.

6:59 minútu do moratória - Kto nevolí, volí Fica

09.04.2024 06:00 Vraj existuje prieskum, kde má Kiska v celku slušnú rezervu pred Ficom. Bodaj by. Musím zároveň uznať, že Fico záver kampane vyšpičkoval - pustiť do obehu propagandistické spoty v spravodajstve s Kuzminovou, Korcom, Krčmérym ... či pustiť na Dvojke film o Scientológii, to môže výrazne zabrať. My sme robili, čo sme mohli - v piatok v parlamente 12 metrový transparent "Fico, 6 rokov sa cmúľaš s Harabinom ...", cez víkend milión letákov do schránok "3 zločiny Roberta Fica", v pondelok "Detektor na Fica", v utorok - stredu 300 tisíc špáradiel v uliciach "Máš Fica plné zuby? Poď voliť."

Následujúci mesiac