Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica
Nokia stavila na Windows phone

09.04.2024 01:46 Podľa štatistík Gartner mala Nokia začiatkom roku 2010 až 30,6% podiel na trhu, pričom operačný systém Symbian, ktorý používala bol jednoznačne líder oproti ostatným operačným systémom, s trhovým podielom 44,2%.

Súdny spor ako marketingová inovácia?

09.04.2024 01:46 Svetovo uznávané IT spoločnosti už dlhší čas bojujú rôznymi spôsobmi o prvenstvo a to čím ďalej tým absurdnejšími spôsobmi. Kedysi bol na prvom mieste zákazník s jeho potrebami, ktoré sa snažili spoločnosti naplniť najmä novými atraktívnejšími funkciami produktu či vzhľadom. Teraz, ako sa zdá, sa na prvé miesto dostáva snaha o zastavenie predaja konkurenčných výrobkov prostredníctvom súdnych sporov. Z hľadiska podnikania môžeme hovoriť o takzvaných marketingových inováciách.

Milovať nie je jednoduché

09.04.2024 01:46 „Ak ma miluješ menej, znamená to, že si ma nemiloval nikdy." Tento citát sa prisudzuje Napoleonovi Bonaparte a nesie v sebe hlbokú pravdu. Ak si človek skutočne uvedomuje, čo znamená milovať niekoho, nepovie len tak ľahko „milujem ťa".

Krabičkujem, krabičkuješ, krabičkujeme...

09.04.2024 01:46 Denne okolo seba stretávame rôznych ľudí, ktorých si podvedome ukladáme do krabičiek. Krabička pre sympatických, ďalšia pre tých nepríjemne pôsobiacich, zvláštna krabička pre šéfa a nadriadených, krabička pre ľudí, s ktorými nechceme mať nič spoločné a takto by sme mohli pokračovať ďalej. Každý má to svoje rozdelenie ľudí, ktoré nám však často zakrýva skutočný pohľad na vec a robí nás neempatickými, neľudskými a egoistickými. Poďme si v krátkosti rozobrať dôsledky nášho krabičkovania.

Následujúci mesiac