Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
Pozor na kuny vo vašom dome!

22.04.2024 06:15 Vedeli ste o tom, že kuny patria do čeľade lasicovitých a majú srsť od svetložltej po čiernohnedú s oranžovou škvrnou, ktorá sa im v zime objavuje na hrudníku? Majú krátke nohy, úzke telo so špicatým nosom a samce sú zvyčajne väčšie ako samice. Na život uprednostňujú predovšetkým staré lesy a svoje brlohy si zvyčajne robia v The post Pozor na kuny vo vašom dome! first appeared on Banner.sk.

Je lepšia motorová loď alebo plachetnica?

18.04.2024 17:15 Pri výbere plavidla na letnú dovolenku veľa ľudí váha medzi plachetnicou a motorovou loďou. Obe plavidlá prinášajú jedinečný zážitok, no výber toho pravého plavidla pre vás závisí od vašich preferencií a očakávaní od dovolenky. Jednoznačná odpoveď na to, či je lepšia motorová loď, alebo plachetnica neexistuje. Avšak malý prehľad parametrov týchto typov plavidiel vám pri rozhodovaní pomôže. The post Je lepšia motorová loď alebo plachetnica? first appeared on Banner.sk.

Technické potápanie: Ako s ním začať a ako sa naň pripraviť?

18.04.2024 17:15 Technické potápanie ponúka fascinujúcu perspektívu podvodného sveta, ktorý zaujíma mnohých dobrodruhov a milovníkov vodných hlbín. Od prieskumu vrakov lodí po prehliadku podmorských jaskýň, technické potápanie je oveľa viac než len rekreáciou pod hladinou. Či už ste skúsený potápač, ktorý sa chce posunúť na novú úroveň a prebádať najlepšie lokality na potápanie v Európe, alebo len The post Technické potápanie: Ako s ním začať a ako sa naň pripraviť? first appeared on Banner.sk.

Ako si vybrať správnu tašku do školy?

14.04.2024 06:30 Na trhu je v dnešnej dobe skutočne pestrá ponuka školských batohov. Vybrať si z nich ten správny je tak častokrát veľmi náročná úloha. My sme tu však na to, aby sme vám s výberom tašky do školy pomohli. Na ktoré faktory by ste sa pri kúpe mali zamerať prioritne? Nájsť tú správnu tašku pre školáka, The post Ako si vybrať správnu tašku do školy? first appeared on Banner.sk.

Investujte do svojej IT kariéry s kurzmi od Alef Training Center

09.04.2024 08:00 V dynamickom svete IT je nevyhnutné mať aktuálne zručnosti a certifikácie, ktoré vám pomôžu rásť vo vašej kariére. Alef Training Center vám ponúka Palo Alto a Cisco kurzy, ktoré vám otvoria dvere k novým príležitostiam. Bezpečnostné riešenia budúcnosti Palo Alto Networks je lídrom v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Ich kurzy vás zavedú do sveta bezpečnostných riešení, The post Investujte do svojej IT kariéry s kurzmi od Alef Training Center first appeared on Banner.sk.

Nielen motor je vinníkom vyššej spotreby

06.04.2024 16:45 Spotreba paliva je jedným z faktorov, ktoré ovplyvňujú prevádzkové náklady na auto. Veľa ľudí sa mylne domnieva, že za vysokú spotrebu je zodpovedný len motor. V skutočnosti existuje mnoho ďalších faktorov, ktoré ovplyvňujú spotrebu paliva a nie vždy ich máme pod kontrolou. Pozrime sa spoločne na niektoré z najčastejších faktorov, ktoré zvyšujú spotrebu paliva. Poradíme The post Nielen motor je vinníkom vyššej spotreby first appeared on Banner.sk.

Na aké výdavky sa pripraviť pri zakladaní spoločnosti?

06.04.2024 16:45 Založenie vlastnej spoločnosti je vzrušujúci krok pre každého nádejného podnikateľa. Avšak okrem nadšenia a očakávaní je dôležité myslieť aj na praktickú stránku veci, a to sú výdavky, ktoré so založením podnikania súvisia. Aké základné výdavky vás čakajú pri zakladaní s.r.o.? Výdavky na založenie s.r.o. V úvode musíme spomenúť, že založenie s.r.o. nemusí byť komplikované a zdĺhavé. Stačí, The post Na aké výdavky sa pripraviť pri zakladaní spoločnosti? first appeared on Banner.sk.

Následujúci mesiac