Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
V srdci prírody: Nevyhnutná výbava pre objavovanie krás Slovenska

27.03.2024 08:15 Slovenská príroda je ako stvorená pre dobrodružstvo. Či už sa chystáte na potulky po nekonečných lesoch, vysokohorské túry alebo pozorovanie divokej zveri, správna výbava je kľúčom k pohodlnej a bezpečnej… The post V srdci prírody: Nevyhnutná výbava pre objavovanie krás Slovenska appeared first on Karpaty.

Ako spoznať vek pneumatík a kedy kúpiť nové

09.03.2024 15:30 Vek pneumatík sa nedá odhadnúť len na základe ich vzhľadu. Pneumatiky môžu vyzerať ako nové a napriek tomu byť vyrobené pred niekoľkými rokmi. Pre získanie informácií o veku pneumatík slúžia údaje, ktoré… The post Ako spoznať vek pneumatík a kedy kúpiť nové appeared first on Karpaty.

Aké vložky vybrať do turistických topánok

09.03.2024 15:30 Turistická obuv chráni nohy pred zranením, ovplyvňuje pohodlie, výdrž a výkon pri chôdzi. Preto je potrebné venovať pozornosť nielen výberu správnej obuvi, ale aj vložkám, ktoré do nej vkladáme. Vložky… The post Aké vložky vybrať do turistických topánok appeared first on Karpaty.

Kuna lesná – roztomilý škodca

07.03.2024 04:47 Kuny sú fascinujúce stvorenia, ktoré patria do čeľade lasicovitých. Vedeli ste, že práve tieto malé cicavce známe svojou agilnou povahou a poľovníckymi schopnosťami upútali pozornosť nadšencov zvierat po celom svete?… The post Kuna lesná – roztomilý škodca appeared first on Karpaty.

Kuna v interiéri domu – ako sa jej humánne zbaviť?

03.03.2024 00:45 Zdá sa, že schopnosť kuny rýchlo sa vyšplhať po stromoch, mimo dosahu väčšiny suchozemských predátorov, pomáha zmierniť ich náchylnosť k usmrteniu. Majú prirodzených predátorov, medzi ktoré patria trebárs rysy, orly… The post Kuna v interiéri domu – ako sa jej humánne zbaviť? appeared first on Karpaty.

Turistika: Cesta k Objavovaniu Prírody a Kultúry

01.03.2024 00:16 Turistika je jednou z najpopulárnejších aktivít pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve, objavovaní a relaxácii v prírode. Svojím širokým spektrom možností ponúka turistika prežitie nezabudnuteľných zážitkov. V tomto článku sa… The post Turistika: Cesta k Objavovaniu Prírody a Kultúry appeared first on Karpaty.

Následujúci mesiac