Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Kompresory Atmos kompresor Atmos

Datum: 14.01.2012

Výrobca kompresorov ATMOS Chrást s.r.o. sa zaoberá výrobou kompresorov už viac ako 50 rokov. V súčasnej dobe vyrába skrutkové kompresory ATMOS  ALBERT pojazdné kompresory PD a PDP, stacionárne, zásobníky a špeciálne kompresory na želanie zákazníka. Piestové kompresory ATMOS  BOBBY a PERFEKT.

 

Výrobca kompresorov ATMOS Chrást s.r.o. sa zaoberá výrobou kompresorov už viac ako 50 rokov. V súčasnej dobe vyrába skrutkové kompresory ATMOS  ALBERT pojazdné kompresory PD a PDP, stacionárne, zásobníky a špeciálne kompresory na želanie zákazníka. Piestové kompresory ATMOS  BOBBY a PERFEKT. V roku 2002 rozšírili sortiment, a uviedli na trh motorgenerátory pre nezávislú výrobu elektrickej energie aj pre záložné napájanie. Samozrejmosťou u všetkých produktov je poskytovanie servisných služieb.
Hlavnou činnosťou spoločnosti ATMOS Chrást sro je výroba kompresorov. V súčasnej dobe vyrábame ucelené poriadky stacionárnych skrutkových kompresorov rady Albert a SEC a pojazdných skrutkových kompresorov rady PD. Neoddeliteľnou súčasťou našej produkcie je aj výroba skrutkových blokov. V súčasnej dobe vyrábame skrutkové bloky B100 a A150.
COMPRESSED GAS CZ s.r.o. - Autorizovaný predaj a servis kompresorov ATMOS. Skrutkové kompresory ATMOS  Albert, piestové kompresory Atmos Bobby pre domácich majstrov a profesionálne piestové kompresory Atmos Perfect.

Čítané: 1089 x