Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Povinné zmluvné poistenie online

Datum: 25.08.2010

Internetový trh dnes ponúka možnosti takmer čokoľvek objednať online, pohodlne a výhodne. Rovnako je to aj v oblasti finančných služieb a poistenia motorových vozidiel kde napríklad spoločnosť Netfinancie s.r.o. na svojom portáli Netfinancie.sk ponúka mnoho zaujímavých možností ako poistiť seba, svojich blízkych aj motorové vozidlo rýchlo a online. Jedným z najžiadanejších produktov spoločnosti je povinné zmluvné poistenie /PZP/.

 

Povinné zmluvné poistenie /PZP/ je základná forma povinného poistenia motorového vozidla, teda zo zákona ho musí mať každý vodič. V neprehľadnom svete poisťovní a komplikovaných poistných podmienok je dobrou správou, že na stránkach http://www.netfinancie.sk/povinne-zmluvne-poistenie/ môžete rýchlo a jednoducho porovnať ceny poistného v rôznych poisťovniach a zvoliť si to najvýhodnejšie a najlacnejšie riešenie. Obľúbenú online kalkulačku na výpočet a porovnanie cien poistného - ktorá bola svojho času prvá na Slovensku - využijú denne tisíce záujemcov o PZP.
Mimoriadna výhodnosť cenových ponúk poistenia spoločnosti Netfinancie s.r.o. je umožnená dlhodobou obchodnou spoluprácou spoločnosti s najvýznamnejšími poisťovňami na slovenskom finančnom trhu a z toho vyplývajúcich výhod a zliav pre vás. Navštívte aj vy http://www.netfinancie.sk/povinne-zmluvne-poistenie/ a zistite koľko môžete ušetriť ak sa poistíte online prostredníctvom tohto portálu. Na stránkach nájdete tiež množstvo súvisiacich informácií o všetkých aspektoch poistenia motorových vozidiel - ako si správne vybrať poistenie, ako zmeniť poisťovňu, odborné poradenstvo telefonicky či emailom a detailne vypracovaný infoservis o PZP.
Okrem povinného zmluvného poistenia sa portál Netfinancie.sk špecializuje aj na havarijné poistenie, asistenčné služby, poistenie sedadiel a špičkový finančný produkt: 100% poistenie. Popri týchto všetkých formách poistenia pre motoristov si môžete na stránkach Netfinancie.sk porovnať a online uzavrieť aj cestovné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené pri výkone povolania alebo nájsť a uzatvoriť najvýhodnejšiu hypotéku. Nezabudnite - online je to vždy najlacnejšie... A na portáli Netfinancie.sk navyše nájdete aj kvalifikované poradenstvo = odborné odpovede na všetky vaše otázky ohľadne poistenia a hypoték.

PZP Povinné zmluvné poistenie je základná forma povinného poistenia motorového vozidla, teda zo zákona ho musí mať každý vodič. V neprehľadnom svete poisťovní a komplikovaných poistných podmienok je dobrou správou, že na stránkach portálu môžete rýchlo a jednoducho porovnať ceny poistného v rôznych poisťovniach a zvoliť si to najvýhodnejšie a najlacnejšie riešenie. Obľúbenú online kalkulačku na výpočet a porovnanie cien poistného - ktorá bola svojho času prvá na Slovensku - využijú denne tisíce záujemcov o PZP.

 Mimoriadna výhodnosť cenových ponúk poistenia spoločnosti Netfinancie s.r.o. je umožnená dlhodobou obchodnou spoluprácou spoločnosti s najvýznamnejšími poisťovňami na slovenskom finančnom trhu a z toho vyplývajúcich výhod a zliav pre vás. Navštívte www.netfinancie.sk a zistite koľko môžete ušetriť ak sa poistíte online prostredníctvom tohto portálu. Na stránkach nájdete tiež množstvo súvisiacich informácií o všetkých aspektoch poistenia motorových vozidiel - ako si správne vybrať poistenie, ako zmeniť poisťovňu, odborné poradenstvo telefonicky či emailom a detailne vypracovaný infoservis o PZP.

 Okrem povinného zmluvného poistenia sa portál Netfinancie.sk špecializuje aj na havarijné poistenie, asistenčné služby, poistenie sedadiel a špičkový finančný produkt: 100% poistenie. Popri týchto všetkých formách poistenia pre motoristov si môžete na stránkach Netfinancie.sk porovnať a online uzavrieť aj cestovné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené pri výkone povolania alebo nájsť a uzatvoriť najvýhodnejšiu hypotéku. Nezabudnite - online je to vždy najlacnejšie...

nf7

 

Čítané: 779 x