Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Autosklo Bratislava Hornet®

Datum: 21.01.2010

Prišli ste ráno k vozidlu a zistili, že máte rozbité čelné, bočné či zadné sklo na Vašom vozidle? Odletel Vám počas jazdy z pred / oproti idúceho vozidla kameň a poškodil čelné sklo? Nezúfajte! Problém s poškodeným autosklom komplexne vyriešime za Vás v Autoskle Hornet® Bratislava.

Autosklo Bratislava Hornet® – oprava čelného skla a výmeny autoskiel už aj mobilne

Prišli ste ráno k vozidlu a zistili, že máte rozbité čelné, bočné či zadné sklo na Vašom vozidle? Odletel Vám počas jazdy z pred / oproti idúceho vozidla kameň a poškodil čelné sklo? Nezúfajte! Problém s poškodeným autosklom komplexne vyriešime za Vás v Autoskle Hornet® Bratislava.

Čo treba urobiť? V prvom rade bezodkladne kontaktujte bezplatnú infolinku Autoskla Hornet® 0800 10 20 20, kde odborný pracovník posúdi rozsah poškodenia skla na Vašom vozidle a dohodne si s Vami miesto a čas opravy alebo výmeny autoskla.

Klientom zo všetkých častí Bratislavy (Petržalka, Nové Mesto, Staré Mesto, Rača, Vajnory, Lamač, Ružinov, Podunajské Biskupice, Vrakuňa, Devín, Devínska Nová Ves, Karlova Ves, Dúbravka, Záhorská Bystrica, Jarovce, Rusovce či Čunovo) ponúkame možnosť výmeny či opravy autoskla aj mobilne, my prídeme za Vami v dohodnutom čase na dohodnuté miesto.

V rámci výmeny / opravy autoskla zdokumentujeme škodu pre Vašu poisťovňu. Vyhotovíme fotografickú a písomnú dokumentáciu potrebnú pre preplatenie škody a zabezpečíme jej odovzdanie na príslušnú poisťovňu.

Vďaka špeciálnej technológii používanej v Autoskle Bratislava Hornet® ako i na ostatných pobočkách (zoznam všetkých pobočiek Autoskla Hornet®) prinavrátime sklu jeho optické a fyzikálne vlastnosti. Používame len certifikované autosklá originálnej kvality, ktoré sa v zmysle nariadenie Komisie (ES) č. 1400/2002 z 31. Júla 2002 môžu bez akýchkoľvek problémov využívať i na nové vozidlá – tzv. „vozidlá v záruke“. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a špecializácii servisu na opravy a výmeny autoskiel Vám garantujeme, že Vaše vozidlo po výmene v Autoskle Hornet® Bratislava bude zasklené rovnako ako keď opúšťalo výrobný pás.

Za opravu / výmenu poškodeného autoskla vo väčšine prípadov u nás neplatíte nič, finančné vyrovnanie s Vašou poisťovňou vyriešime za Vás. V prípade, že máte uzatvorené havarijné poistenie, ponúkame Vám možnosť opravy čelného skla úplne zadarmo. Na opravu čelného skla sa nevzťahuje spoluúčasť, ktorú máte dohodnutú v zmluve o havarijnom poistení. Oprava čelného skla sa nijako nedotkne priebehu Vašej havarijnej zmluvy – nezníži ani inak neovplyvní Váš možný bonus v nasledujúcom poistnom období.

V Autoskle Hornet® Bratislava tak komplexne vyriešime Váš problém s poškodeným autosklom, naviac u nás získavate služby, za ktoré neplatíte.

Doplnkovou službou, ktorú Vám ponúkame je montáž autofólií na zasklenie Vášho vozidla. Autofólie Vás chránia pred škodlivým UV žiarením, zvyšujú Vašu bezpečnosť, znižujú riziko vlámania sa do vozidla, poskytujú súkromie a v zimnom období obmedzujú tepelné straty.

V prípade, že sa rozhodnete využiť naše služby v Bratislave, navštívte priamo našu pobočku, ktorá sídli na ulici Varšavská pri pobočke poisťovne Allianz, kam sa dostanete cez ulice Vajnorská a Račianska, alebo nás kontaktujte na niektorom z nižšie uvedených kontaktov:

Autosklo Bratislava Hornet®

Adresa: Varšavská 7524/29

(Račianska – pri Allianz – SP)

831 02 Bratislava – Nové Mesto

Tel.: 02 208 662 62

Fax: 02 208 662 63

Mobil: 0910 84 84 22

Bezplatná infolinka: 0800 10 20 20

E-mail: hornetba@hornet.sk

www.hornet.sk

Čítané: 982 x