Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

AVIS - moderný spôsob prenájmu automobilov

Datum: 31.03.2014

Bratislava, 28. marec   2014 – Prevratný spôsob platieb depozitov, ktorý definitívne zmení spôsob prenajímania áut, priniesol tím odborníkov z najväčšej autopožičovne na Slovensku

AVIS tak okrem pravidelných noviniek vo flotile pripravil pre zákazníkov moderný spôsob platieb depozitov prostredníctvom e-shopu na stránke avis.sk. Zákazníci si môžu vybrať typ auta, dobu prenájmu a priamo aj zložiť depozit prostredníctvom elektronickej platby. Jednoduchý spôsob, ktorý klientom ušetrí veľa času pri preberaní vozidla. Veľkou výhodou bude aj online uvoľňovanie zadržaného depozitu, vďaka čomu budú mať klienti k dispozícii svoje finančné prostriedky omnoho skôr ako pri bežných platbách depozitu. Celý proces prenájmu auta bude tak o niekoľko minút kratší a zákazníkom zaberie naozaj už len pár minút. Auto si môžu klienti objednať a zaplatiť z pohodlia domova, kam si ho môžu nechať aj pristaviť. Moderné technológie v kombinácii s dobrým nápadom opäť ušetria čas a zvýšia pohodlie.

 

***O spoločnosti***

Medzinárodná autopožičovňa AVIS má svoje zastúpenie aj na Slovensku už od r.1996. AVIS je lídrom na Slovenskom trhu prenájmu vozidiel. Prevádzkuje najmladšiu a zároveň najväčšiu flotilu vozidiel na Slovensku, svoje služby ponuka 365 dní v roku v 14 zastúpeniach po celom území Slovenska. Prevádzkuje širokú paletu vozidiel od ekonomickej triedy cez biznis triedu a úžitkové vozidlá od všetkých významných výrobcov (Škoda, VW, Renault, Kia, Peugeot, Audi..). Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut.  AVIS „Vynakladáme viac úsilia“.

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, založená v r.1946 v USA, patrí k svetovým lídrom. Prevádzkuje vyše 4000 zastúpení, vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako 500 000 vozidiel.

 Kontakt pre médiá:

AVIS Slovensko

Médiá: press@avis.sk

Tel: + 421 2 4848 4515

Website: www.avis.sk,facebook.com/avisworld

Čítané: 2101 x