Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Autopožičovňa ASAP má veľmi priaznivé ceny

Datum: 28.10.2010

Dostali ste sa do situácie, kedy v Prahe okamžite potrebujete požičať auto a nemáte sa na koho obrátiť? Autopůjčovna okamžite pomôže. Svojou cenovou politikou sa zaraďuje medzi najlacnejšie autopožičovne v celej Českej republike. Pôsobí na území hlavného mesta Prahy, ale nie je problém pristaviť vozidlo aj v blízkom okolí. Spoločnosť sa nebráni ani dlhodobému prenájmu vozidla kdekoľvek na území ČR. Vybrať si môžete jeden z menších automobilov tipu Renault Clio až po minibus Dacia Sandero. Ceny prenájmu sa pohybujú už od 350 Kč na deň. Pristavenie a vrátenie vozidla po Prahe je zadarmo.

Auto si môžete vopred rezervovať pomocou jednoduchého online formulára, kde si nastavíte všetky požadované parametre a ihneď sa dozviete výslednú cenu. Ak dávate prednosť osobnému jednaniu, stačí kontaktovať nášho operátora. V základnej cene prenájmu je zahrnuté zákonné poistenie a havarijné poistenie s neobmedzenou spoluúčasťou. Za príplatok môžete s automobilom vycestovať aj do zahraničia. Je možné, aby prenajaté vozidlo šoférovalo viac vodičov, ale musíte nás o tejto skutočnosti vopred informovať. Za každého vodiča účtuje autopožičovňa jednorázový poplatok. Ak sa Vám nečakane Vaša cesta predĺži oproti vopred stanovenému termínu a vy nestihnete automobil včas vrátiť, okamžite nás informujte. Iba tak sa vyhnete penalizácii za oneskorené vrátenie vozidla.

Podmienky prevádzky vozidla Vám autopůjčovna podrobne vysvetlí pri prevzatí vozidla a písomne potvrdí preberacím protokolom. Súčasne obdržíte aj doklady od vozidla (malý technický preukaz, povinné ručenie a zelenú kartu). Ak Vás na ceste stretne udalosť v podobe poruchy alebo nehody, okamžite nás kontaktujte. Náš nonstop servis nájde rýchle riešenie z nepríjemnej situácie.

Iba u nás nájdete férové ceny a kvalitné služby. Udržujeme náš vozový park v perfektom stave. Spoľahlivosť vozidiel a bezpečnosť zákazníkov je pre

Čítané: 676 x