Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Airport transfers Vás dopraví na pražské letisko

Datum: 31.10.2010

Chystáte sa na dovolenku a riešite, ako sa dostať na letisko? Chcete mať istý odvoz z letiska, až priletíte naspäť? Stačí si vopred zabezpečiť služby Airport transfers a my Vás bezpečne dopravíme v akúkoľvek dennú aj nočnú hodinu. Dopravíme aj väčšiu rodinu, pretože vlastníme aj minivany, ktorými prepravíme až 8 osôb naraz. Naši skúsení vodiči Vás prepravia bezpečne a profesionálne. Airport transfers sa špecializuje na prepravu osôb na území hlavného mesta Prahy ale aj kdekoľvek v rámci celej Českej republiky.

Zverte sa do rúk našich vodičov

V našom vozovom parku máme k dispozícii moderné vozidlá. Automobil pristavíme v ktorúkoľvek hodinu, miesto určenia si môžete vopred objednať. Ak sa vyskytne nečakaná situácia, dokážeme uspokojiť požiadavky zákazníkov okamžite. Dbáme na bezpečnosť cestujúcich, preto u nás pracujú vodiči s dlhodobými skúsenosťami. Vždy vás dovezú bezpečne najkratšou cestou a v najrýchlejšom čase. Do ich rúk môžete zveriť aj Vašich zahraničných priateľov, pretože si môžete byť istí, že sa spolu bez problémov dohovoria. Naši vodiči ovládajú niekoľko cudzích jazykov a ich prístup je vždy absolútne profesionálny a lojálny.

Návšteva zahraničných priateľov

Nemôžete sami zabezpečiť program pre Vašich zahraničných priateľov po celú dobu ich pobytu? Zverte ich do rúk Airport transfers. Naplánujeme, dopravíme Vašu návštevu do akejkoľvek tuzemskej destinácie. V prípade záujmu vybavíme aj profesionálneho sprievodcu. Okružná jazda po českých hradoch a zámkoch nadchne nejedného zahraničného turistu. Výlet do hôr môže byť príjemnou zmenou po prehliadke po rušných pražských pamiatkach. Letná návšteva Krkonoší poteší milovníkov pešej turistiky a krásnej prírody, v zime zase pekná lyžovačka nadchne športových nadšencov.

Airport transfers dopravuje rýchlo a bezpečne!

Čítané: 696 x