Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Nové autosklo bez meškania

Datum: 03.11.2010

Práve ste našli poškodené predné sklo na Vašom aute? Drobná trhlinka sa môže rýchlo zmeniť vo veľmi nepríjemnú záležitosť, pretože namáhané autosklo môže kedykoľvek prasknúť. Čo teraz? Veď nové okno nie je lacná záležitosť. Viete, že existujú technológie, ktoré dokážu poškodenie do veľkosti 2 cm opraviť bez výmeny celého okna? Opravenie skla systémom GLASS MEDIC Vám dáva doživotnú záruku na túto opravu. Čas opravy garantujeme do 20 minút, na vozidle nie je potrebné nič montovať ani vyrezávať. Táto oprava má isté obmedzenia, ale pracovníci Carglass Vám vopred vysvetlia, kedy je možné takúto opravu autoskla urobiť.

Výmenu autoskla zaplatí poisťovňa

Ak patríte k prezieravým majiteľom áut a pripoistili ste si čelné autosklo k povinnému ručeniu, potom výmena skla je veľmi jednoduchou záležitosťou. Z tohoto poistenia je možné uhradiť výmenu čelného skla do výšky poistnej čiastky. Pri výmene autoskiel z pripoistenia neprichádzate o bonus z poistnej zmluvy. Poistnú udalosť za Vás nahlásime a vybavíme, pretože sme zmluvným partnerom významných poisťovní. Z našej strany očakávajte stopercentne diskrétne jednanie, žiadne podvody zo strany spoločnosti nehrozia.

Homologované a kvalitné autosklá

Carglass je najsilnejšou spoločnosťou na trhu v rámci výmen a opráv autoskiel. Je špecialistom v tomto odbore. Dodržiavame prísne technologické postupy výrobcov autoskiel a ako jediní v Českej republike pracujeme patentovaným systémom na výmenu a opravy autoskiel. Montujeme výhradne kvalitné homologované autosklá. Naše prevádzkárne nájdete po celej ČR v blízkosti obchodných a nákupných centier, takže nás veľmi ľahko nájdete. Dokážeme opraviť alebo vymeniť akýkoľvek typ skla na automobile. Značka, model a vek vozidla nehrá žiadnu úlohu. V našich skladoch nájdete autosklo na dodávky, užitkové vozidlá, nákladné automobily, kamióny a autobusy. Čo nemáme, promptne objednáme.

Čítané: 821 x