Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Airport Taxi – Taxi na Schwechat

Datum: 07.11.2014

Každému z nás sa občas stane, že potrebuje niekam zaviesť. Cestujete na letisko a odtiaľ do sveta? Ako sa ale dostať do letiskovej haly čo najpohodlnejšie? Pokiaľ Vám je nepríjemné niekoho obťažovať, nemusíte to viac robiť. Stačí kontaktovať našu taxi službu s luxusnými vozidlami a profesionálnymi šoférmi. Zvezieme Vás s potešením. Cena je nanajvýš prijateľná s prihliadnutím na typ vozidla a preprava vysoko komfortná. Možno ste si už aj zisťovali nejaké informácie ohľadom taxi na Schwechat. Ak je to tak, naša spoločnosť je pripravená vyhovieť Vám.  

Kvalita, bezpečnosť a nadštandard

V prípade potreby prepravíme našich klientov nielen po území Slovenska, ale tiež v rámci Európy. Našou špecialitou je najmä preprava osôb do Rakúska, z/na okolité letiská ako Bratislava, Schwechat, Budapešť Ferihegy či Praha – Ruzyně, ale aj prevoz v rámci Bratislavy. V osobnej, mikrobusovej a VIP preprave máme už dlhoročné skúsenosti. Na našom vozovom parku sa nachádzajú autá jednej z najluxusnejších značiek sveta, a teda Mercedes-Benz. Práve tento typ vozidla garantuje kvalitu, bezpečnosť a nadštandardné pohodlie. Naši vodiči majú spoločenský odev a môžete od nich očakávať len profesionálny prístup. Vo vozidlách sa nefajčí, sú vybavené navigáciou GPS a platobným terminálom. Pre tých najnáročnejších klientov máme k dispozícií automobily s televíziou a DVD. Taxi Schwechat Bratislava je tu pre Vás 24 hodín denne, a to aj počas sviatkov a dní pracovného pokoja. Hoci našou prioritou zostáva preprava osôb na trase letisko M. R. Štefánika – letisko Schwechat Vienna Airport, bez problémov zabezpečíme aj prepravu týkajúcu sa firemných akcií alebo odvoz hostí z hotelov. U nás si môžete vozidlo aj prenajať, problém nie je ani s vodičom (svadba, promócie...).

Pre našich klientov len to najlepšie

Pre každého nášho klienta chceme zabezpečiť cestovanie na tej najvyššej úrovni a snažíme sa, aby bolo pre neho čo najmenej únavné. Budeme sa tešiť, keď si pri plánovaní Vašej cesty spomeniete na Taxi Schwechat. Preprava u nás spĺňa medzinárodné kritéria a sme presvedčení, že s nami pocítite rozdiel v cestovaní, pretože mi dávame aj takejto bežnej záležitosti nový rozmer. Okrem vnútroštátnej a medzinárodnej prepravy, ako aj svadobného servisu s luxusným Mercedesom S triedy, si môžete u nás objednať dopravu na obľúbené vínne cesty, husacie hody a poznávacie zájazdy. Na letisku čakajú naši vodiči klientov vždy v príletovej hale s tabuľkou, na ktorej je osobné meno alebo meno spoločnosti. Obávať sa nemusíte ani v prípade, že má lietadlo meškanie. Vodiči si kontrolujú lety a vedia im prispôsobiť Vaše vyzdvihnutie.

Veríme, že čoskoro sa uvidíme.

Foto: taxischwechat-airport.sk

Čítané: 3572 x