Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

TEO car – požičajte si vozidlo a jazdite bez starostí

Datum: 07.11.2014

Potrebujete cestovať bezpečne a s istotou, že je vozidlo v absolútnom poriadku? Potom sa ako najvhodnejšie riešenie ukazuje využitie služieb autopožičovne. Aj tu však musíte vyberať zodpovedne. Teraz nám nejde o to, aby sme poukazovali na mínusy iných požičovní áut, chceme vyzdvihnúť naše osobné plusy a objasniť Vám, prečo si čoraz viac ľudí predstaví pod spojením autopožičovňa Bratislava práve TEO car. 

Pár výhod, ktoré so sebou prináša zapožičanie si vozidla z požičovne

Pokiaľ sa Vám už niekedy stalo, že Vás vlastné vozidlo nechalo takpovediac v štichu, potom nebude predstava cestovania automobilom z požičovne až taká divná. S nami sa môžete pripraviť na vozidlo s plnou nádržou, diaľničnou známkou platnou na území SR, povinným zmluvným a havarijným poistením... Tieto procesy by Vás bežne stáli mnoho ďalších výdavkov a najmä nervov. I týmito drobnosťami sa TEO Car líši od radovej konkurencie. Možno ste iba pracovne v hlavnom meste a nemáte tu vlastné vozidlo, lebo Vás sem doviezol šéf. Požičiate si auto a vo voľnom čase môžete zájsť i do neďalekej Viedne. Alebo potrebujete niekoho odprevadiť na letisko? Ste malý podnikateľ, ktorý musí raz za čas previesť tovar na dodávke, no nevlastníte ju? Bez obáv, Vaše individuálne potreby sú našou výzvou. Aj požičovňa dodávok Bratislava je TEO car. Keď sa rozhodnete požičať si od nás vozidlo, garantujeme Vám jeho bezchybný technický stav a komfortné vybavenie. Ako doplnkovú službu si u nás môžete prenajať GPS navigáciu, snehové reťaze, autosedačku alebo strešný nosič. Takto sa môže stať bezproblémovou i víkendová lyžovačka. V každom prípade ušetríte náklady a odpadnú Vám starosti s údržbou.

Prehľadné, komplexné a profesionálne

Na našom vozovom parku sú Vám k dispozícií pre krátkodobý i dlhodobý prenájom úžitkové automobily značiek Škoda, Volkswagen, Peugeot, Audi a Mercedes. Všetky vozidlá sú nové a pravidelne navštevujú autorizovaný servis. V prípade potreby sme tu pre Vás 24 hodín denne. Svojim klientom predkladáme jednoduché a prehľadné zmluvy s jasnými pravidlami. Komplexné služby a profesionálny prístup sú samozrejmosťou. Sme tiež pripravení nastaviť cenu podľa Vašich potrieb. Cestovať s nami sa zaručene oplatí. Veríme, že keď sa najbližšie spomenie autopožičovňa Bratislava, tak sa už aj Vám vybaví TEO car. Naše vozy už čakajú, aby ste si ich vyzdvihli.

Foto: teocar.sk

Čítané: 4502 x