Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Preprava osôb bezpečne a rýchlo

Datum: 09.11.2010

Sme spoločnosť, ktorá sa špecializuje na prepravu osôb po Prahe, ale aj vrámci celej Českej republiky. Na želanie zákazníkov zabezpečíme dopravu aj do zahraničia. Preprava osôb do Bratislavy, Viedne, Mníchova či Budapešti nie je pre nás problém. Naše služby prevádzkujeme 24 hodín denne po celý rok vrátanie sviatkov, sobôt a nedelí. Aby ste si boli odvozom istí, môžete si vopred vozidlo aj s vodičom objednať. Stačí len určiť čas a miesto pristavenia vozidla a môžete sa na sto percent spoľahnúť na naše služby. K dispozícii máme moderné a bezpečné automobily, vyhovieme aj náročným zákazníkom, pretože v našom vozovom parku nájdete aj luxusné vozidlá.

Prepravíme Vás na pražské letisko

Přeprava osob“ z a na pražské letisko je hlavnou činnosťou našej spoločnosti. Dlhodobo poskytujeme letiskové transfery, ktoré prispievajú ku komfortu cestovania zákazníkov. Sme spoľahlivým partnerom. No našich rúk sa môžete zveriť ihneď po odbavení v letiskovej hale. Stačí nám vopred oznámiť čas príletu a náš vodič Vás bude netrpezlivo očakávať. Ani preprava osôb väčšieho počtu nie je problém. V našom rozsiahlom vozovom parku sú aj 8 mieste vozidlá, ktoré prepravia všetky osoby naraz a tým v konečnom dôsledku lacnejšie. Z letiska prepravíme aj Vašich zahraničných obchodných partnerov do hotela. Naši vodiči sa s nimi ľahko dohovoria, pretože ovládajú niekoľko cudzích jazykov.

Na obchodné cesty s nami

Ak Vás čaká séria náročných obchodných jednaní a vy sa chcete vyhnúť namáhavému šoférovaniu na preplnených cestách, tak sú Vám naše služby plne k dispozícii. Skúsený vodič Vás v luxusnom automobile dopraví vždy včas na miesto určenia. Vy sa budete cítiť oddýchnutí a svieži. Takto pokojne zvládnete aj niekoľko pracovných stretnutí v jeden deň. Ušetríte tak veľa času, peňazí a stresu. Na základe zmluvného dohovoru Vám môže byť náš vodič k dispozícii aj niekoľko dní.

Čítané: 707 x