Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Porovnávajte ceny poistení

Datum: 22.06.2017

Pri všetkých nákupných rozhodnutiach nám určite záleží aj na najvýhodnejšej cene tovaru alebo služby. Ak máme možnosť získať nejaký produkt lacnejšie, bez rozmýšľania ho berieme. Inak to nie je ani pri výbere vhodného poistenia.

Na čo slúžia online kalkulačky

Niekedy sa nedokážeme prinútiť ísť vo voľnom čase do mesta a v poisťovniach si zisťovať podmienky a ceny poistení. Tí ľahostajnejší sa na poistenie aj úplne vykašlú, hoci si koledujú o nepríjemnosti. Vy ste však rozvážni, a práve preto sa radšej poistíte. Otázne však je, či budete so svojím rozhodnutím spokojní. Možno má váš známy rovnaký druh poistenia, ale platí oveľa menej ako vy. Musíte si vyčleniť viac času na to, aby ste si osobne alebo prostredníctvom internetu zistili, čo vám ktorá poisťovňa ponúka? Úplne stačí, ak využijete služby online kalkulačiek. Sú bezplatné a vďaka nim si viete nájsť najvýhodnejšie ceny poistení. Online kalkulačku objavíte napríklad aj na stránke Netfinancie.sk. Po zadaní základných informácií o vás, vašom zamestnaní, vozidle, domove či dovolenke vám stránka ponúkne zoznam produktov poisťovní. Ak si neviete poradiť, bezplatne sa môžete obrátiť na odborníkov stránky Netfinancie.sk.

Chcem najvýhodnejšie poistenie

Vaším cieľom je nájsť si jednoduchou cestou cenovo najvýhodnejšie poistenie. Či už to bude povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, alebo poistenie bytu a domácnosti, s online kalkulačkou si zoženiete poistný produkt na mieru vašim požiadavkám. A pokiaľ sa vám naozaj nechce chodiť do pobočky poisťovne osobne, poistiť sa viete aj pohodlne online. Poistnú sumu platíte priamo na účet poisťovne a pracovníci stránky Netfinancie.sk sú vám bezplatne k dispozícii počas celej doby poistenia. Keďže starostlivosť o klienta funguje na jednotku, trend poisťovania online sa stáva čoraz obľúbenejším. 

Čítané: 2943 x