Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Pneuservis Praha, vysoká kvalita služieb

Datum: 16.12.2010

Firma EUROTYRES Pneuservis Praha vznikla na základe zvýšeného dopytu zákazníkov po službách ako sú výmeny kolies, predaj pneumatík a rýchloservis. Nadmerný záujem bol zo strany súkromných osôb, ako aj leasingových spoločností. Zabývame se predajom nových plášťov renomovaných svetových značiek, ďalej predávame ALU disky, plechové disky, a náhradné diely na väčšinu automobilov. Pneuservis Praha sa zameriava na kompletné poskytovanie služieb v oblasti pneu. U nás nakúpite kolesá všetkých typov a kategórií ako sú pneumatiky pre osobné, VAN a off road vozidlá.

Služba Pickup Servis

Predovšetkým firemným klientom je ponúkaná služba Pickup Servis. Vďaka tejto službe má zákazník zaistený kompletný servis kedykoľvek. Stačí Pneuservis Praha telefonicky kontaktovať a zamestnanci ihneď prídu za zákazníkom a vyriešia problém v čo najkratšom čase. Kvalita našich služieb svedčí o tom, že naše služby využívajú firmy Atlas Copco s.r.o., Zentiva a.s., Danone a.s., Telefonica O2 Czech Republic a.s., Ahold Czech Republic a.s. a ďalšie.

Montáž na počkanie

Hlavným cieľom firmy Pneuservis Praha je vysoká kvalita a rýchlosť prevedenia služieb a to za veľmi priaznivé ceny. Naše služby sú tak dostupné nielen firmám, ale aj širokej verejnosti. Hlavným zameraním spoločnosti sú kompletné služby pneuservisu vrátane uskladnenia pneu. Vedľa týchto primárnych služieb ponúkame tiež 3D geometriu a rýchloservis. Môžeme garantovať opravy a montáž na počkanie, respektíve v deň prevzatia, pretože používame moderné diagnostické a montážne prístroje. Iba vo výnimočných prípadoch a po dohode so zákazníkom, môže vykonanie služby trvať dlhšie.

Čítané: 794 x