Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Okamžitú výmenu pneu zabezpečí Pneuservis Ostrava

Datum: 21.12.2010

Hľadáte kvalitný pneuservis v severomoravskom regióne? Pneuservis Ostrava ponúka zákazníkom kvalitné služby už niekoľko rokov. Firma sa prioritne zaoberá predajom a montážou kvalitných pneumatík renomovaných značiek ako sú Michelin, Nokian, Pirelli, Hankook, Barum, GoodYear, Dunlop, Continental a ďalších. Ďalej ponúkame na predaj ALU disky, plechové disky a náhradné diely. Na želanie zákazníka zabezpečíme aj expresnú montáž Vami zakúpeného náhradného dielu.

Pneuservis Ostava neustále investuje do modernizácie používaného zariadenia a náradia. Zamestnancov priebežne vzdelávame, takže profesionalita vykonaných pracovných činností u našich zamestnancov je bezchybná. To sa odráža na rýchlosti a kvalite prevedených prác. Zameriavame sa aj na prevedenie drobných opráv, ktoré je nutné vyriešiť v čo najkratšom čase. Pneuservis Ostrava vykonáva všetky práce takmer na počkanie. Medzi najčastejšie služby rýchloservisu patria: výmena brzdovej kvapaliny, výmena oleja, výmena a geometria kolies. Možno zvažujete možnosť spraviť tieto úkony vo vlastnej réžii, ale verte, že ak sa zveríte do rúk profesionálnym mechanikom s moderným náradím, ušetríte veľa času a nervov. A čas sú dnes peniaze pre každého!

Ako rozširujúcu službu sme zaviedli aj plnenie klimatizácie. Je to úkon, ktorý nezaberie veľa času, ale je pre dlhodobé fungovanie klimatizácie dôležitý. Klimatizácia je pomerne drahý mechanizmus, ktorý bez správnej údržby môže strácať účinnosť. S údržbou klimatizácie súvisí aj jej čistenie a dezinfekcia. Nechcete predsa dýchať vzduch plný choroboplodných zárodkov! Preto využite služieb Pneuservis Ostrava a nechajte si s výmenou pneumatík skontrolovať aj stav klimatizácie Vášho štvorkolesového miláčika.

Čítané: 794 x