Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Prečo je nový Opel Corsa tak zaujímavý.

Datum: 29.02.2020

Nový Opel Corsa je štýlové mestské auto s bohatou výbavou, na akú sme boli doteraz zvyknutí len pri drahších modeloch.

Novú Corsu môžete dostať v prevedení Elegance, Edition alebo GS Line. Športová verzia GS Line zaujme na prvý pohľad športovými nárazníkmi, strešným krídlom a chrómovými koncovkami výfukov.

Do mesta i na výlety

Nový Opel Corsa je až o 108 kg ľahší ako jeho predchádzajúca verzia. V kombinácií s výkonným, turbom preplňovaným benzínovým trojvalcom 1.2 s výkonom 100 alebo 130 koní je nová Corsa skutočne svižným autom. Zaujímavá je aj dieselová verzia s motorom 1.5 a výkonom 102 koní, ako stvorená na dlhšie cesty.

Svetlá sú jedným z dominantných prvkov auta a vedia mu dodať osobitý ráz. Svoje o tom vedia aj dizajnéri novej Corsy a preto sa jej najnovšia verzia môže pochváliť exkluzívnymi IntelliLux LED matrix svetlami. Tieto svetlá patria medzi špičku a podobné sme zatiaľ mohli vidieť len na drahších modeloch ako Opel Grandland.

Corsa nezaostáva ani vnútornou výbavou. Priplatiť si môžete za adaptívny tempomat, rozpoznávanie dopravných značiek, asistenta pre udržanie v jazdných pruhoch alebo zadnú parkovaciu kameru s rozsahom 180 stupňov.

Relax aj počas jazdy

V aute Opel Crossland má vodič a spolujazdec k dispozícií ergonomické sedadlá. Čo môže ponúknuť Corsa? Za príplatok masážne sedadlá pre pocit ako v luxusnej limuzíne!

Ak vám k výnimočnosti novej Corsy predsa len ešte niečo chýba, predstavte si parkovacieho asistenta v bočnej verzii. Aj takúto funkciu ponúka nová Corsa a výrazne tým pomôže vodičom pri parkovaní na úzkych miestach v meste. 

Nový Opel Corsa je skutočne malé a výnimočné auto, do ktorého sa zmestí toľko výbavy, ako do ktoréhokoľvek drahšieho ekvivalentu.

Čítané: 3397 x