Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Preprava osôb po celej Európe

Datum: 17.01.2011

Ochorel Vám vodič Vášho služobného vozidla? Čaká Vás náročné pracovné stretnutie v Prahe a nechcete takú diaľku sami šoférovať? Na stretnutie potrebujete byť oddýchnutí a pozitívne naladení. Najrýchlejšia preprava osôb zo Slovenka je letecká doprava, veď z Bratislavy do Prahy ste lietadlom do hodiny. Ako sa ale dostať čo najpohodlnejšie z letiska? „Přeprava osob“ Praha Vám zaistí letiskový transfer na Vami určené miesto. Stačí nám oznámiť čas Vášho príletu a vodič Vás bude očakávať na vopred dohodnutom mieste.

Náročnejším klientom ponúkame luxusné vozidlá, ktoré môžu využívať po celý čas racovnej návštevy. Ak máte nejaké špecifické požiadavky na dopravu z letiska, stačí nám túto skutočnosť oznámiť a my sa vynasnažíme Vaše priania splniť. Služby spoločnosti „Přeprava osob“ Praha využívajú najmä zahraniční klienti, preto naši vodiči hovoria niekoľkými svetovými jazykmi. Spoľahlivosť a kvalita je pre nás prioritou.

Potrebujete cestovať po celej Českej Republike, alebo si odskočiť do Berlína, Viedne či Mníchova? Využite služieb „Přeprava osob“ Praha a nechajte sa doviezť na Vami vybrané miesto. Povozíme Vás po pamiatkach, zaistíme Vám obed vo výbornej reštaurácii, poradíme s ubytovaním. Ak je pre Vás pohodlnejšie si auto požičať, potom si môžete vybrať z vozového parku autopožičovne DDcar Rentals Prague. Všetky vozidlá sú v perfektnom technickom stave, pravidelne ich kontrolujeme. Aj vďaka našej spoločnosti bude priebeh Vašej návštevy v Českej republike hladký a jednania budú úspešné.

Čítané: 769 x