Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Požičajte si dodávku v požičovni dodávok Praha

Datum: 27.01.2011

Potrebujete previesť objemnejší náklad, ale Váš osobný automobil je na to príliš malý? Zavítajte do „půjčovna dodávek“ Praha a vyberte si z veľkej ponuky dodávok značiek Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes a Renault. Automobil si môžete požičať jednorázovo, alebo si ho prenajať dlhodobo. To je výhodné pre živnostníkov, pre ktorých by kúpa dodávky bola príliš vysokou investíciou, osobitne, keď nemajú pre dodávku stopercentné využite.

Naša požičovňa dodávok Vám pomôže v každej situácii. Potrebujete jazdiť s dodávkou aj mimo republiky? To nie je problém. Všetky naše dodávky majú platné zákonné a havarijné poistenie a majú platné oprávnenie na jazdu po komunikáciach po celej Európe. Nemusíte mať obavy pri cestovaní po diaľnici, pretože automobily sú opatrené diaľničnou známkou pre Českú republiku, Rakúsko a Slovinsko. Všetky naše automobily sú vo výbornom stave, prechádzajú pravidelnou technickou kontrolou.

Půjčovna dodávek“ požičiava vozidlá o objeme skrine od 3 do 13 m3, ale tiež minibusy na prepravu osôb, alebo vozidlá s otvorenou korbou. Na želanie zákazníkov zabezpečujeme prenájom vozidiel aj s vodičom. Ceny uvedené za prenájom sú konečné, neplatíte žiadne kilometre navyše. Dlhodobo prenajatý automobil si môžete od nás za výhodnú cenu taktiež odkúpiť. Kontaktujte nás a my sa Vám pokúsime ponúknuť najlepšie a najvýhodnejšie riešenie.

Čítané: 710 x