Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Hodinový prenájom ponúka požičovňa dodávok

Datum: 27.01.2011

Potrebujete si prenajať väčšie vozidlo, ktoré Vám prepraví na miesto určenia objemnejší náklad? Spoločnosť Půjčovna dodávek s.r.o. poskytuje služby v oblasti prenájmu prívesov, dodávok a mikrobusov. V každej kategórii si môžete vybrať z rôznych typov vozidiel svetových značiek a to na krátkodobý aj dlhodobý prenájom. V ponúkanom vozovom parku nájdete sťahovacie a chladiarenské vozidlá, mikrobusy a tiež osobné automobily Mazda, Citroen, Ford, Renault, Hyundai. Požičovňa dodávok požičiava iba vozidlá, nie staršie ako 36 mesiacov. Vaša jazda tak bude absolútne spoľahlivá po cestách celej Európy.

Požičovňa dodávok neustále skvalitňuje ponúkané služby. Priebežne dopĺňame vozový park a prinášame výhodné cenové ponuky. Ak ste sa rozhodli pre konkrétny automobil, stačí zatelefonovať, alebo vyplniť online objednávku. Nemusíte si požičiavať vozidlo na celý deň, ale iba na 1-3 hodiny alebo 3-6 hodín. Ceny prenájmov nájdete v cenníku.

Potrebujete príslušenstvo na manipuláciu s objemným nákladom? Informujte sa u nás, radi Vám zapožičiame manipulačné prostriedky či viazaciu techniku. Čaká Vás cestovanie v náročnom teréne? Nezabudnite spolu s dodávkou požadovať aj snehové reťaze. Cesta s objemným nákladom tak bude maximálne bezpečná aj v zľadovatelom teréne.

Ako rozširujúcu ponuku našich služieb si môžete vybrať aj z rozrastajúceho vozového parku mikrobusov. Pre prepravu väčšieho počtu osôb je tento spôsob dopravy o mnoho efektívnejší, ako cestovanie taxíkom. Vyberte si niektorý z nových modelov značiek Mercedes-benz a Citroen. Všetky vozidlá požičiavame 7 dní v týždni, vrátanie sviatkov. Veríme, že si v spoločnosti Půjčovna dodávek s.r.o. vyberiete a pripojíte sa tak k množstvu spokojných zákazníkov.

Čítané: 782 x