Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Autoumývačka s ekologickou prevádzkou

Datum: 01.02.2011

Ekologická prevádzka nie je pre nás iba módna záležitosť, ale filozofia, ktorú naša firma uprednostňuje. Záleží nám na životnom prostredí. „Automyčka Expres“ má plne ekologickú prevádzku vrátane modernej čistiarne odpadových vôd. Vypúšťané vody spĺňajú najprísnejšie limity chemických rozborov. Sme inovatívna spoločnosť, ktorá sa zameriava na ručné umývanie automobilov. Sme nositeľmi certifikátov ISO 9001 a ISO 14001.

Kde nás nájdete? Našich deväť pobočiek sa nachádza pri nákupných centrách v Prahe, Brne, Ostrave a Plzni a ďalšie otvoríme už čoskoro. Naša autoumývačka pracuje rýchlo a kvalitne. Vášho štvorkolesového miláčika ručne umyjeme a vyčistíme už za hodinu. Ak sa rozhodnete pre časovo náročnejší umývací program, zapožičiame Vám náhradný automobil zadarmo. Nemáte čas zaviesť automobil až k nám? Náš Pick-up servis všetko zariadi! Vaše auto vyzdvihneme priamo u Vás a po vyčistení ho vrátime naspäť.

U nás nemusíte čakať! Rezervujte si voľný termín jednoducho prostredníctvom online objednávky. Zadáte základné kontaktné informácie, vyberiete si vhodný termín, najbližšiu pobočku a umývací program. Odošlete a my Vám obratom objednávku potvrdíme, prípadne ponúkneme náhradný voľný termín.

Vyskúšajte kvalitné ručné umývanie, kvalitná „automyčka“ je tu pre Vás!

Čítané: 755 x