Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ručné umývanie nepoškodí lak Vášho automobilu

Datum: 01.02.2011

Obľubujte víkendové nákupy vo veľkých nákupných centrách? A čo počas tejto doby robí Váš štvorkolesový miláčik? Čaká na Vás. A čo ho v tomto čase nechať kvalitne a šetrne umyť! Pozrite sa, či v blízkosti Vášho obľúbeného nákupného centra nenájdete „ruční mytí“ v kvalitnej automyčke. Naše pobočky nájdete na deviatich miestach po celej Českej republike a už čoskoro pribudnú ďalšie. Vy budete nakupovať a my sa o Vaše auto dokonale postaráme. Sme tu pre Vás 7 dní v týždni.

Po celý čas bude Váš automobil strážiť kamerový systém, takže nehrozí riziko odcudzenia či vykradnutia automobilu. Naše ručné umývanie je maximálne šetrné k laku vášho auta. Používame iba kvalitnú autokozmetiku. Ani interiér neostane bez povšimnutia. Povysávame a prevoniame vnútro Vášho automobilu, ošetríme vnútorné plasty, vyleštíme okná a zrkadlá.

Pre náročnejších zákazníkov sú pripravené špeciálne služby „ruční mytí“, ako je ošetrenie a impregnácia kože či vytepovanie textílií interiéru. Ak budete chcieť brilantne žiarivý lak, nanesieme na povrch karosérie ochrannú vrstvu vosku s UV filtrom.

Chcete ušetriť? Zahrajte sa o kupón na zľavu v hodnote 100 Kč, ktorý môžete použiť na akýkoľvek program z našej ponuky. Hra je jednoduchá: umyte svoj virtuálny automobil aspoň na 70 percent a zľava je Vaša!

Čítané: 922 x