Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Povinné zmluvné poistenie výhodne!

Datum: 16.02.2011

Každý vodič určite dobre vie, že jazdiť autom, to nie len starostlivosť o svoje vozidlo a pravidelné tankovanie. Používať motorové vozidlo znamená mať vybavené aj veci, ako je technická či emisná kontrola, diaľničná nálepka v prípade potreby a samozrejme platné povinné zmluvné poistenie.

Povinné poistenie je totiž stanovené zákonom a ten sa nesmie obchádzať. Bez neho vodič nesmie na pozemných komunikáciách svoje vozidlo využívať. Povinné zmluvné poistenie musí mať dokonca uzatvorené už vtedy, keď si ide svoje vozidlo na dopravný inšpektorát len prihlásiť. Takže je lepšie, ak naňho myslí hneď pri kúpe alebo inom získaní vozidla.

A aby jeho kroky nemuseli viesť ďaleko, portál Netfinancie SK poskytuje pohodlnú službu pre vodičov – povinné zmluvné poistenie online! Jednoducho a rýchlo si dokážu svoje povinné poistenie uzatvoriť bez toho, aby vôbec vyšli z domu či kancelárie.

Navyše získajú tú najvýhodnejšiu ponuku na povinné zmluvné poistenie. Porovnávacia kalkulačka totiž obsahuje ponuky všetkých poisťovní, ktoré záujemcovi zoradí od tej najvýhodnejšej. Výber je samozrejme na ňom, aj keď sa väčšinou rozhodne práve pre tú najlacnejšiu ponuku pre svoje povinné poistenie. Pomocou služby online mu je na základe jeho objednávky zaslaná zmluva aj všetky potrebné doklady, s ktorými už môže ísť na dopravný inšpektorát. Jeho povinnosťou je potom len zaplatiť poistné za povinné poistenie a v prípade, že si chce dať zaslať zmluvu aj poštou, jednoducho si ju vyzdvihnúť zo svojej schránky. Nič iné pre svoje najvýhodnejšie povinné zmluvné poistenie robiť nemusí. 

Čítané: 956 x