Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Autoumyváreň Zličín umýva 7 dní v týždni

Datum: 21.03.2011

Nachádzate sa v hlavnom meste Českej republiky a potrebujete umyť svoj automobil? Zavítajte do obchodného centra na Zličíne, kde sa nachádza kvalitná „automyčka Zličín“. Umyjeme Vášho štvorkolesového miláčika ručne. Nemusíte sa obávať poškodenia laku, ako sa to bežne stáva v automatických umyvárkach. Aj vnútorný priestor auta vyčistíme k Vašej naprostej spokojnosti.

Autoumyváreň Zličín zabezpečuje ekologickú prevádzku umývania vozidiel. Všetci zamestnanci firmy sú odborne vyškolení, čo sa odráža na kvalite vykonanej práce. Kompletné ručné vyčistenie vozidla trvá približne jednu hodinu. V tomto čase si môžete nakúpiť v rozsiahlom nákupnom centre na Zličíne, alebo si zájsť na obed či kávu do jednej z mnohých reštaurácií.

Automyčka Zličín“ Vás privíta sedem dní v týždni a 12 hodín denne. Môžete si návštevu naplánovať a vopred sa objednať. Budete tak mať istotu, že Váš automobil bude vyčistený v presne určenú hodinu. Veríme, že budete so službami ručnej autoumyvárne spokojní a opakovane využijete naše služby.

Čítané: 716 x