Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Ixenony.eu - kompletné osvetlovacie služby pre Váš automobil

Datum: 29.03.2011

Určite to poznáte, jazdíte autom v noci, ste unavení a ešte k tomu zle vidíte na cestu. Je to spôsobené tým, že žiarovky áut osvetľujú cestu neprirodzeným svetlom z ktorého bolia oči a preto ste rýchlo unavení.

Určite to poznáte, jazdíte autom v noci, ste unavení a ešte k tomu zle vidíte na cestu. Je to spôsobené tým, že žiarovky áut osvetľujú cestu neprirodzeným svetlom z ktorého bolia oči a preto ste rýchlo unavení. Čo by ste povedali na to, keby toto nemusíte znášať? Riešenie je jednoduché - xenónové žiarovky.

Možno ste si povedali, že to nie je legálne, že ste o tom niečo počuli. Pravda je však taká, že takéto svetlomety sú zo zákona povolené, ale len ak sú použité aj spolu so schváleným zariadením na čistenie svetlometov a zariadením na automatické nastavovanie sklonu stretávacích svetlometov. Takže už sa nemusíte báť pokút a môžete si takéto svetlomety dať pokojne spraviť.

Prvou firmou na Slovensku, ktorá ponúka možnosť predaja a montáže xenónových súprav v súlade so zákonom je firma, ktorú nájdete na webových stránkach ixenony.eu. Na tejto stránke nájdete všetko čo potrebujete vedieť o xenónoch ale i mnoho iného. Priamo na stránkach nájdete akú sadu potrebujete práve pre Vaše auto a preto sa nemusíte báť, že kúpite niečo, čo by Vám v aute nesedelo.

Na Ixenony.eu nájdete i široký výber náhradných výbojok do xenónových svetlometov značiek osram a philips ako napríklad výbojky osram d2s, osram d1s, osram d2r, philips d2s, philips d2r, philips d1s a ďalšie. Firma sa však nevenuje iba xenónom ale ponúka i množstvo ďalších vecí ako napríklad náhradné štartéry, parkovacie senzory ale i halogénové žiarovky medzi ktorými nájdete i prelomové žiarovky osram night breaker. Tieto sú podľa niektorých názorov asi najjasnejšie halogénové žiarovky na svete a v porovnaní so štandardnou žiarovkou svietia až o 90% viac na cestách, majú o 35 metrov dlhší svetelný lúč a vyžarujú o 15% belšie svetlo.

Ixenony.eu však nie je iba eshop, kde si kúpite nejaké diely na svoje auto, ponúkajú i kompletné služby - servis, montáž a poradenstvo pre xenónové svetlomety ale i servis a montáž autopríslušenstva.

Ak Vás táto téma zaujala a rozmýšľate nad premenou svojich halogénov na xenóny, tak neváhajte a informujte sa bližšie o tejto problematike na Ixenony.eu!

Čítané: 706 x